Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär pudotti uutisen kesken lehdistötilaisuuden – vieressä istunut tähtipelaaja hölmistyi tilanteesta: "Kuulen tästä samaan aikaan kuin tekin"

Manchester United on matkustanut tänään pelattavaan PSG-otteluun Pariisiin ilman tuoreinta tähtihankintaansa Edinson Cavania. Hyökkääjän lisäksi myös kapteeni Harry Maguire on sivussa kauden ensimmäisestä Mestarien liigan ottelusta.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär vahvisti tiistaina, että Cavani ja Maguire sekä nuori hyökkääjä Mason Greenwood, toppari Eric Bailly ja yleishöylä Jesse Lingard ovat sivussa joukkueen Mestarien liigan kauden käynnistävästä PSG-ottelusta.

Cavanin kuntopohja vaatii norjalaisluotsin mukaan työstöä, Maguire taas kärsii ruhjevammasta. Solskjärin mukaan etenkin Cavani on jo lähellä pelikuntoa ja saattaa pelata viikonloppuna.

– Toivottavasti Harry, Eric ja Masonkin, mutta en ole siitä niin varma.

Etenkin Cavania Pariisin-matkalta sivuun jääminen varmasti harmittaa. Uruguaylainen saapui Manchesteriin juuri PSG:stä, jossa hän nauttii seurahistorian kovimman maalintekijän statusta. 33-vuotias kärkimies pommitti seuralle yhteensä 200 maalia seitsemän kauden aikana.

Unitedin huolenaiheista suurin Parc des Princesillä on silti hyökkäyksen sijaan puolustus, sillä Baillyn ja Maguiren poissaolon myötä se on tänä iltana pahasti varamiehinen, ja vastassa sillä on PSG:n supertähtikaksikko Kylian MbappeNeymar.

Unitedin odotetaan pelaavan poissaolojen ja vastustajan yhteisvaikutuksen vuoksi kolmen topparin alakerralla, jossa ruotsalainen Victor Lindelöf toimii linjan johtajana.

Kapteeninnauhaa Harry Maguiren poissaollessa kantaa kesken viime kauden ryminällä sisään joukkueeseen saapunut Bruno Fernandes. Portugalilaistähti kuuli valinnastaan vasta Unitedin lehdistötilaisuudessa istuessaan Solskjärin vierellä.

– En odottanut tätä, kuulen tästä nyt samaan aikaan kuin tekin, Fernandes kommentoi yllättyneenä.

– Se on iso kunnia. Mutta jokainen meistä on kapteeni, kaikkien on autettava ja johdettava omalla tavallaan.

Jos United saapuu vierasotteluun aavistuksen varamiehisenä, kovia nimiä on sivussa myös illan isänniltä. Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel kertoi, että hyökkääjätähti Mauro Icardi on poissa.

Keskikentältä puuttuvat puolestaan Marco Verratti ja Leandro Paredes. Sivussa ovat myös Mestarien liigan finaalissa avauskokoonpanossa pelanneet laitapuolustajat Juan Bernat ja Thilo Kehrer.

Poissaoloistaan huolimatta PSG:tä voi kuvailla ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi.

PSG isännöi Manchester Unitedia tänään tiistaina Mestarien liigassa. C More Sport 1 ja cmore.fi-suoratoistopalvelu näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 22 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat