Manchester Cityn tähtivahdin seikkailut aiheuttivat sydämentykytyksiä – Pep Guardiolan pöyristynyt reaktio tallentui tv-kuviin

Manchester Cityn tähtivahti Ederson seikkaili kaukana maalistaan – Pep Guardiolan epäuskoinen reaktio tallentui tv-kuviin 0:35
Manchester Cityn Edersonin seikkailut aiheuttivat sydämentykytyksiä Pep Guardiolalle.

Manchester Cityn tähtimaalivahti Ederson aiheutti sydämentykytyksiä joukkueen päävalmentaja Pep Guardiolalle Crvena zvezdaa vastaan pelatun Mestarien liiga -ottelun aikana.

Ederson seikkaili toisella jaksolla kaukana maaliltaan vain minuutteja Cityn 1-1-tasoituksen jälkeen. Brassitähti aiheutti kikkailullaan läheltä piti -tilanteen, mutta City ja Ederson selvisivät kuitenkin kuivin jaloin.

City-luotsi Pep Guardiola seurasi tilannetta kauhulla ja espanjalaisluotsin pöyristynyt reaktio tilanteeseen tallentuikin tv-kuviin.

Katso tilanne Pep Guardiolan reaktiolla höystettynä pääkuvan videolta.

City marssi vaikeasta alusta huolimatta 3-1-voittoon. Ottelun aikana tuli myös jobinpostia, sillä Cityn luottopelaaja Bernardo Silva loukkaantui.

– Hän (Silva) ei sanonut mitään. En puhunut lääkäreiden kanssa, mutta ilmeisesti hän ei pysty pelaamaan seuraavissa peleissä. Guardiola kertoi Reutersin mukaan.

Cityn sairastupa on syksyn aikana täyttynyt merkittävistä pelaajista. Silvan lisäksi sivussa ovat loukkaantumisten vuoksi myös Kevin De Bruyne, John Stones, Jack Grealish ja Mateo Kovacic.

– Olemme ongelmissa, mutta en aio sanoa, että meillä on paljon loukkaantumisia. Kun viisi todella, todella tärkeää pelaajaa sivussa, siitä tulee pidemmän päälle vaikeaa. Sille ei kuitenkaan voi mitään, Guardiola kommentoi.