Mainos

Makwan Amirkhanilta tylyä tekstiä UFC-voiton jälkeen – "Knight on hullu paskiainen, yksi tuomari kännissä"

Makwan Amirkhani jatkoi show'taan eilisen UFC-voiton jälkeen lehdistötilaisuudessa. Otteluviikko Jason Knightin ja Amirkhanin välillä oli todella kovasanaista hiillostusta, ja kovia sanoja kuultiin myös lehdistön edessä.

Amirkhani voitti ottelun hajaäänituomiolla 2-1. Ensimmäisessä erässä Amirkhani näytti saavan jo paikan lopettaa ottelu, mutta Knight niittasi hänet kahdesti mattoon terävillä lyönneillään. 

– Putosin, olin lattiassa, joten oli se vähän järkyttävää. Minusta ei silti tuntunut siltä, että olisin ulkona, sillä toivuin nopeasti. Jotenkin nautin siitä, että jouduin mattoon. Yleisö rakasti sitä, koska hän nousi takaisin parin minun antaman iskun jälkeen. Ajattelin, että lopetan ottelun, mutta sitten hän pudotti minut, Amirkhani kertasi tilannetta.

Ottelun edetessä ottelijat paukuttivat suutaan ja etenkin Amirkhani naureskeli Knightille.

– Hän sanoi että "nyt mentiin ämmä", joten minä sanoin saman, "nyt mentiin ämmä". Tämä oli samaa paskanjauhamista koko viikon ajan ja minä nautin siitä, Amirkhani sanoi.

– Pakko myöntää, että Jason on hullu paskiainen. Hän söi punnituksen jälkeen makkaraa ja pekonia. Olin ennen ottelua normaalilla kävelylläni puolenpäivän aikaan ja Jason tuli kadulla vastaan, hänellä oli jäätelö kädessään! Hän sanoi, että "minä pistän sinut paskaksi", Amirkhani sanoi ja imitoi Knightin jäätelönnuoleskelua.

– Ajattelin, että odota muutama tunti, niin voitan sinut.

Poikkeuksellista vihamielisyyttä

Amirkhanin otteluissa on harvoin samanlaista vihanpitoa ja kuittailua ennen ottelua. Hän totesi, että on normaalisti kiltti ihminen, mutta nyt paha veri vain lisääntyi joka kohtaamisella.

– Punnituksessa tiesin, että tämä on totisinta totta ja ajattelin että minä "murhaan" hänet sunnuntaina.

Ottelun jälkeen ottelijat osoittivat kunnioitusta toisiaan kohtaan.

– Hän sanoi minulle, että olen ansainnut kunnian. Tämä oli kova ottelu ja olen iloinen, että Jason oli vastassa, hän ei luovuttanut kuten en minäkään. Kehässä olemme vihollisia, mutta sen jälkeen välillämme on iso kunnioitus. Minä tarvitsin häntä, että sain tällaisen show'n, joten kaikki kunnia hänelle, Amirkhani sanoi.

Knightilla oli selvä mielipide siitä, että hänen olisi pitänyt voittaa ottelu. Kaikki tuomarit merkitsivät ensimmäisen erän Knightille, mutta kolmesta tuomarista kaksi tuomitsivat koko ottelun Amirkhanille. Hänen mielestään tuomion olisi pitänyt olla yksimielinen.

– (Yksi) tuomari oli kännissä ehdottomasti! Olin aidosti huolissani, kun (tuomionluvussa) sanottiin ensin hänen nimensä. Ajattelin, etteivät tuomarit voi olla niin hulluja. Ehkä yksi voi olla, mutta eivät kaikki. Onneksi kahdella muulla oli aivot päässään, Amirkhani sanoi naureskellen.

Amirkhani ilmoitti, että haluaisi kohdata seuraavaksi Cub Swansonin. Amirkhanilla oli UFC:ssä yli vuoden tauko, mutta sellaista ei ole nyt luvassa, vaan hän haluaa takaisin kehään nopeammin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.