Mainos

Makuuhuoneen feng shui

Keskimäärin kolmasosa elämästä kuluu makuuhuoneen puolella. Täydellisen nukkumatilan rakentaminen siis tuskin on rahan haaskausta.

Paikka, jossa lepäät vaikuttaa sinuun enemmän kuin mikään muu huone asunnossasi. Jos rakkauselämässäsi on parantamisen varaa tai sitä ei ole, tai jos terveytesi kaipaa kohennusta, tai tahdot katsoa elämää uusin silmin, sisusta makuuhuoneesi feng shuin oppien mukaan.

Uudista kokonaan

Ajattele, että tämä huone on vain intohimoa, lepoa ja itsesi hellimistä varten. Pidä ajatus mielessä ja muuta huoneen kalustusta, seinänväriä ja tarpeistoa niin paljon kuin pystyt. Yritä saada feng shui -opille keskeiset viisi elementtiä, tuli, puu, vesi, metalli ja maa, keskinäiseen harmoniaan uudessa sisustuksessasi. Kunnioita myös talosi muotoja sekä värejä.

Jos tavoittelet elämässäsi suurta muutosta, tee suuria muutoksia myös makuuhuoneen järjestyksessä. Älä ympäröi itseäsi samoilla, vanhoilla turvallisuutta tuovilla esineillä, jotka kiinnittävät sinut piintyneisiin lemmen- ja terveystottumuksiisi.

Häiritsevä sähkö

Panosta puusänkyyn, jos se vain on mahdollista. Metallipeti voi johtaa sähköä, joka aiheuttaa terveysvaikeuksia. Pyri välttämään sähkölaitteita sänkysi lähettyvillä, äläkä käytä sähköpeittoja, ja pysy myös erossa hierovista tai lämpöpatjoista.

Tarkista valaistuksen taso, sillä liian kova tai himmeä valo tuo makuuhuoneeseen epätasapainoa. Kuulostele häiritseviä ääniä ja yritä päästä niistä eroon tai vaimentaa niitä.

Peili unen esteenä

Vältä suuria kasveja makuuhuoneessa. Jos kärsit nukkumisvaikeuksista, poista huoneesta suuret peilit. Terävä metallikin, esimerkiksi veitset, miekat ja sakset, on pannassa unisopessa.

Hanki sänkyysi päätylauta ja sijoita se huoneen vankimmalle seinälle. Mikäli sänkysi on linjassa oven kanssa, ripusta väliin jäävälle alueelle kristalli.

MTV3/www.home.ivillage.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.