Makkara maistuu kesäisissä tunnelmissa

Makkaraherkut ovat monen suosikkiruokaa. Makkarasta valmistuu myös tarjottavaa kevään ja kesän juhliin. Kokeile noutopöydässä vaihteeksi raikkaita makkarasalaatteja, maustettuja siskonmakkarapalleroita ja tomaattisalsaa tai makkaratorneja. Nämä ovat helposti valmistettavia makkararuokia, joista jokaisen on helppo valita oma suosikkinsa.

Aurinkoiset ilmat houkuttelevat picnicille nauttimaan ruuasta luonnon helmassa. Pakkaa makkaraherkut koriin ja nauti retkeilystä maistellen keväisen raikkaita makuja. Näihin makkararuokiin sopivat käytettäväksi myös tarjolla olevat kevyet, mausteiset, vähäsuolaiset sekä sydän- ja allergiaystävälliset makkaravaihtoehdot, valitse runsaasta valikoimasta itsellesi sopivin vaihtoehto.

Makkarasta saa monipuolisia salaatteja. Rikotuista täysjyvävehnäsuurimoista valmistettu salaatti on mainio kotimainen vaihtoehto kuskussalaatille. Salaattiin kannattaa valita valmiiksi maustettua makkaraa. Jos sellaista ei ole saatavilla, lisää salaattiin mielimausteitasi. Kokeile makkaraa myös caesarsalaattissa.

Paistettu siskonmakkara on todellinen gourmetruoka. Valkosipuli-chilivoissa paistetuissa siskonmakkaroissa maistuvat thaimaalaiset maut. Raikas tomaattisalsa korostaa itämaisia makuvivahteita. Mausteiset siskonmakkarapallerot maistuvat myös kylminä.

Makkaratornit johdattelevat makuretken italialaisiin makuihin. Tomaatti-, mozzarella-, munakoiso- ja lenkkimakkaraviipaleet ladotaan kerroksittain, ja koko komeuden kruunaa pestokastike.

Reseptit:

Valkosipuli-chilivoissa paistettua siskonmakkaraa ja tomaattisalsaaViljainen makkarasalaattiMakkaratornitMakkara-caesarsalaattiJa sitten vaan luonnon helmaan maukasta makkaraa maistelemaan!(Kuvat: Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna Peurakoski)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja