Mainos

Uutisankkuri Maija Lehmusvirta kommentoi yllättävää Star Wars -tyylinoteeraustaan: "Yleensä asupalautteet ovat vähän erityyppisiä"

1:59
Keijo Leppänen ja Maija Lehmusvirta luopuvat ilolla tuoleistaan

Maija Lehmusvirta kertoo törmänneensä huvittavaan Star Wars -päivitykseen tuttunsa kautta. 

MTV3-kanavan uutisankkuri Maija Lehmusvirta jakoi tiistaina 23. huhtikuuta Twitter-tilillään hauskan päivityksen, jossa hänet oli yllättäen rinnastettu erään Reddit-käyttäjän toimesta Star Wars -elokuvien Anakin Skywalkeriin. 

Lehmusvirran jakamassa päivityksessä oli kuvapari, jonka vasemmalla puolella esiintyi Lehmusvirta uutislähetyksessä. Kuvan oikealla puolella oli Anakin Skywalker elokuvassa Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka. Päivityksessä kaksikon pukeutumistyyli noudatteli toisiaan huvittavan tarkkaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lehmusvirta kertoo törmänneensä päivitykseen tuttunsa kautta, joka lähetti sen hänelle. Uutisankkuri myöntää, ettei hän varsinaisesti fanita Star Wars -elokuvia eikä aluksi tajunnut, mistä julkaisussa oikeastaan oli kyse.

– Itse twiittasin sen vain eteenpäin ja tykkäyksiä rupesi tulemaan siihen malliin, että ajattelin tämän olevan varmaan joku ihan hauska juttu, Lehmusvirta nauraa. 

Uutisankkuri kertoo, ettei ole koskaan aiemmin törmännyt vastaavaan julkaisuun itsestään. Lehmusvirrasta otettu kuva on hänen mukaansa noin neljä vuotta vanha ja hänellä on siinä yllään Marimekon paita sekä vyö. 

– En itse tietenkään millään tavalla tajunnut tätä yhteyttä, mutta ihan hauska bongaus joltakin. 

Lehmusvirta saa melko paljon palautetta pukeutumisestaan uutislähetyksissä, mutta useimmiten kommentit ovat kiinnostuneiden tiedusteluja siitä, mistä hän on vaatteensa hankkinut tai minkä merkkisiä ne ovat. 

Koskaan aiemmin Lehmusvirtaa ei ole kuitenkaan verrattu minkäänlaiseen fiktiiviseen hahmoon. 

– Yleensä asupalautteet ovat vähän erityyppisiä, asiallisia tiedusteluja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja