- maalaismaksamakkaraa - 3 kongo-perunaa - granaattiomena - vuohenjuustoa - tattiöljyä - säilykekirsikoita - kateenkorvaa - pieni pullo Finlandia-vodkaa
Jyrki Sukulan ja Maija Karhin menu:
Paistettua kateenkorvaa ja tattiöljyllä maustettua perunasalaattia
200 g vasikan kateenkorvaa 1/2 sipuli sitruuna laakerilehti valkopippuria suolaa 1 l vettä kananmuna 3 rkl vehnäjauhoja 3 rkl korppujauhoja nokare voita
Laita vesi kiehumaan. Lisää mausteet, kuutioitu sipuli ja sitruunanmehu. Lisää joukkoon huuhdeltu kateenkorva ja anna kiehua n. 15 min. Nosta kateenkorva pois liemestä, leikkaa viipaleiksi ja mausta suolalla sekä valkopippurilla. Pyörittele palaset ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista voissa.
Blue kongo-perunasalaatti
4 blue kongo- perunaa 1/2 hienonnettu sipuli 2 rkl ruohosipulia suolaa valkopippuria 1 tl valkoviinietikkaa 2 rkl tattiöljyä
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kypsäksi, jäähdytä ja lisää hienonnettu sipuli sekä mausteet. Tarjoile paistetun kateenkorvan kera.
Maksapasteijakastike
50 g maalaismaksamakkaraa 1 dl kermaa 1 rkl konjakkia suolaa sokeria valkopippuria