Mainos

MAGGI Juicy -testiryhmä: Helppoa ja herkullista ilman tiskivuorta!

MAGGI valitsi 100 innokasta ruuanlaittajaa kokeilemaan MAGGI Juicy -paistopusseja. Katso, minkälaisen arvion testiryhmä antoi tuotteista.

MAGGI valitsi 100 innokasta kokkaajaa kokeilemaan MAGGI Juicy -paistopusseja. Testattavana oli kolme eri makua: Chicken Honey, Chicken Garlic ja Chicken Provencal. Testiryhmä testasi tuotteita ruuanlaitossa kahden viikon ajan.

MAGGI Juicy -tuotteet saivat testiryhmältä neljä pistettä asteikolla 1–5. Testiryhmään osallistuneista 71 prosenttia suosittelisi MAGGI Juicy -tuotteita ystävälleen. Testaajista 65 prosenttia käyttäisi MAGGI Juicyn kaltaisia tuotteita mieluiten arkisin, kun taas 35 prosenttia käyttäisi niitä mieluummin viikonloppuisin. Lue, minkälaisia kommentteja testiryhmä antoi MAGGI Juicy -paistopusseille.

Näin testiryhmä arvioi MAGGI Juicy -tuotteita

Testiryhmä testasi kolmea eri MAGGI Juicy -paistopussia. Makuina olivat Chicken Honey, Chicken Garlic ja Chicken Provencal.

– Tuote yllätti helppoudellaan ja maku oli yllättävän hyvä!

– Helppokäyttöinen pussisysteemi. Tuotteesta sai maukkaan ruoan.

– Helppokäyttöisiä. Saisivat olla ehkä hieman omaperäisempiä, ei aina vain niin sanottuja perusmakuja.

– Hyvänmakuiset tulokset. Helppo valmistaa, ei juuri lainkaan tiskiä!

– Hunaja oli meidän perheen suosikki. Ostan sitä ja teen uudelleen. Seuraavalla kerralla käytän paksumpia fileitä. Valkosipuli ei ollut kovin hyvä. Provencal-maku ei meille oikein maistunut niin, että tekisin sitä uudelleen.

– Ruuanlaitto oli nopeaa ja helppoa, kun käytin tuotteita. Maistui todella hyvältä. Tämä sopii erinomaisesti tällaiselle, joka ei osaa maustaa ruokaa ja tykkää, että ruoka valmistuu vaivattomasti. Myös pakkaukset olivat hyvännäköisiä ja houkuttelevia. Tulen käyttämään myös jatkossa.

– Mielestäni MAGGI Juicy ei toiminut kanankoipien kanssa, ne jäivät mauttomiksi. Muuten ihan hyvä perusmix.

– Erinomainen systeemi, ei tarvitse aina tarkistaa onko paistopusseja kotona ja sopivia tuoreita mausteita. Makukin erinomainen.

– Broilerista tuli maukasta ja mehevää, herkullista. Vaivatonta valmistaa, uuni pysyy puhtaana. Liha ei kuivu, kun kypsyy pussissa. Erittäin hyvät mausteyhdistelmät. Suosikkini oli Provencal, toki kaksi muutakin oli oikein hyviä ja maistuvia.

– Ruuasta tuli hyvää, mutta ei mitään niin ihmeellistä, että välttämättä ostaisin kovin usein.

– Ehdoton suosikkimme Chicken Honey. Chicken Garlic yllätti maukkaudellaan, Provencial taas osoittautui liian mausteiseksi.

– Mausteseos hyvä, mutta paakkuuntuu helposti. Tuotteessa voisi olla vähemmän suolaa.

– Tuote ok, mutta en ostaisi sitä. Itse tehdyllä maustesekoitteella saa parempaa ja samassa ajassa.

– Sopivan mausteisia, ei liikaa suolaa. Kevyttä, liha pysyy mehukkaana paistopussissa, helppo valmistaa.

– Hunajan makuinen seos oli tosi hyvä ja fileepaloista tuli meheviä pussissa. Samalla siellä kypsyivät juureksetkin. Provencalista en niin pitänyt sen liian voimakkaan yrttisen maun takia.

– Valkosipulin maku oli tunkkainen, ja hunajasta puuttui jokin särmä. Muuten olin tyytyväinen lihan rakenteeseen ja mehukkuuteen. Provencalia taidan käyttää mausteena keitoissa. Monikäyttöistä.

– Maineeni ruoanlaittajana on vain parantunut näiden tuotteiden ansiosta. Helposti erittäin hyvää ruokaa!

– Pidin tuotteista paljon, kanasta tuli maukasta. Maku mausteista parempi kuin useimmat kaupan valmiiksi marinoidut/pintamaustetut tuotteet.

– Pidin MAGGI Juicy -maustesekoitusten antamasta mausta ruualle. Myös mieheni piti ruuista. Kana oli myös erittäin helppo valmistaa näillä tuotteilla ja tuli varmasti hyvää!

– Pidän voimakkaista ruuista, joten hieman olisi voinut olla voimakkaampi mausteseos.

– Ruuanlaiton helppous teki minuun vaikutuksen. Tosi pienellä vaivalla sain aikaan onnistuneen aterian. Kanasta tosiaan tuli mehukasta! Maku oli erityisesti Honey-vaihtoehdossa hieman liian teollinen, mutta ei liian suolainen, kuten olin vähän pelännyt.

– Olin vähän skeptinen ennen kuin kokeilin, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys!

– Tuote ei ollut niin hyvä kuin odotin, eikä tehnyt mitään kummoista vaikutusta minuun.

– MAGGIn tuotteet ovat loistava keksintö! Ruoanlaitto on niiden avulla todella helppoa, eikä keittiökään sotkeudu. Lisäksi ruoasta tulee todella herkullista!

– Hyvästä ja maistuvasta ruoasta voivat nauttia kaikki kokit, jopa nekin, joilla on peukalo keskellä kämmentä! Rohkeasti vaan kokeilemaan tuotteita, löytyy varmasti makuvaihtoehtoja myös kulinaristeille. Eikä kulu koko iltaa lieden edessä seisten, vaan aikaa jää muuhunkin!

– Perushyviä oli, mutta eivät kuitenkaan vieneet kieltä mennessään.

– Vaivattomuudesta ja helppoudesta plussaa, mutta tuotteista jäi liian suolainen maku suuhun. Muuten ihan hyvä!

– Nopea ja vaivaton ratkaisu arkeen. Sopii myös kokemattomalle kokille, mutta maku on loistava! Kevyttä!

– Ruoasta tuli maukasta ja mehevää eikä lainkaan kuivaa. Mauste levittyi erittäin tasaisesti epäilyksistäni huolimatta ja annetut paistoajat pitivät hyvin paikkaansa.

– Hyvän makuisia ja nopeita. Helppo tuunata, kun perusmaut ovat kohdallaan.

Artikkelin tarjoaa: MAGGI

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja