Madeleinen raskausuutisen taustalla kriisikokous – tieto uhkasi vuotaa julki

Ruotsin prinsessa Madeleine kertoi eilen sunnuntaina 27. elokuuta, että hän odottaa kolmatta lastaan.

Prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill odottavat perheenlisäystä. Kyseessä on parin kolmas lapsi ja pienokaisen laskettu aika on maaliskuussa.

Tieto Madeleinen raskaudesta julkaistiin harvinaisen ajoissa, sillä yleensä ilouutiset paljastetaan vasta, kun raskauden ensimmäinen kolmannes on ohitettu. Myös ilmoituksen ajankohta sunnuntai-iltana aiheutti kummastusta, sillä aikaisemmat raskausuutiset ovat julkaistu päiväsaikaan ja arkena.

Hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren myöntää Expressenin haastattelussa, että tietoa ei ollut tarkoitus kertoa vielä ja että julkistuksen taustalla oli kriisikokous.

– Saimme viittauksia siitä, että tämä tieto alkoi liikkua, Thorgren kuvailee.

– Hovi halusi toimia proaktiivisesti viestinnässään ja teimme päätöksen kertoa tilanteesta. On tärkeää, että oikea informaatio tavoittaa yleisön kerralla ja oikeasta lähteestä.

Aftonbladetin mukaan Madeleine kertoi ilouutisista ystävilleen, kun he nauttivat brunssia hotelli Diplomatissa Tukholmassa. Tämän jälkeen tieto alkoi levitä.

Madeleinen ja Chris O'Neillin esikoinen prinsessa Leonore syntyi helmikuussa 2014. Prinssi Nicolas puolestaan näki päivänvalon kesäkuussa 2015. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja