Maaret Kallio herkistyi suorassa lähetyksessä – äiti toi erityisen korun mukaan studioon

5:10
Katso parin herkkä tulkinta videolta

Maaret Kallio tanssi koskettavan esityksen mumminsa muistolle. 

Terapeutti Maaret Kallio ja Sami Helenius esittivät Tanssii Tähtien Kanssa -kauden viidennessä lähetyksessä wieninvalssin Aili Järvelän Kaikesta kaukana -kappaleen tahtiin. Koskettava esitys oli omistettu Kallion mummin muistolle. 

Tuomarit vakuuttuivat parin esityksestä sekä herkästä tunnelmasta. 

– Joskus käy niin, että tanssiharjoituksissa palaset yhtäkkiä loksahtaa paikoilleen ja teillä on selkeästi ollut sellainen viikko. Tässä tanssiasennossa on käynyt ihan käsittämätön kehitys viikon aikana. Se kehitys nyt mahdollisti dynaamisemman liikkeen. Hienoa työtä olette tehneet viikossa, Helena Ahti-Hallberg hehkutti. 

– Tämä oli tunnelmaltaan tyylikäs tanssi, jossa herkkyys ja tietoisuus rakkauden voimasta näyttäytyy kauniissa valossa. Se virittää valssiin, joka sujuu Samin käsivarsilla vaivattomasti ja liikuttaa katsoja, Jorma Uotinen lisäsi. 

Jukka Haapalainen puolestaan kehui esityksen musiikkivalintaa ja sen tulkintaa. 

– Se siivitti kyllä teidät teidän parhaimpaanne tänään, hän sanoi. 

Kallion tarina mummista herkisti monet ja hän paljasti Ernest Lawsonin haastattelussa rakkaan olleen mukana esityksessä. 

– Äiti toi minulle juuri ennen lähetystä mummin medaljongin, joka mummilla oli aina, myös kuollessaan. Hän tanssi tällä mukana, kuinka hienoa, Kallio kuvaili 

Pari sai yhteensä 21 pistettä. Katso myös parin aikaisemmat esitykset: 

5:51
Maaret & Sami – Big Time

3:31
Maaret & Sami – Daa Daa

4:24
Maaret & Sami – Good Times

5:44
Maaret & Sami - Muista Minua Silloin

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja