Maajussien unelmaparille ero – näin rakkaustarina eteni

Maajussille morsiamen viime kaudella toisensa löytäneet Mikko ja Jaana päätyivät eroon pitkän pohdinnan päätteeksi.

Maajussi-Mikon ja Jaanan pikaihastumisesta alkanut suhde päättyi viikonloppuna. 

Mikko ja Jaana ihastuivat toisiinsa jo pikatreffeillä Långvikissa.

Maatilaviikon aikana Jaana esiteltiin Mikon äidille, mutta vielä tuossa vaiheessa Mikko pohti valintaansa Jaanan sekä Päivin välillä.

Lopullinen valinta maatilaviikolla oli Mikolle hankala, eikä hän saanut sanaa suustaan valintahetkellä. Lopulta hän antoi sydämensä valita, ja valinta kohdistui Jaanaan. Tuolloin molemmat kuvailivat suhdetta suureksi rakkaustarinaksi.

Kiireinen arki verotti

Niin Mikko kuin Jaanakin ovat kiireisiä omissä töissään, ja pari ehtikin nähdä toisiaan suhteen alkuajoista saakka enimmäkseen vain harvoina vapaapäivinä. 

Useimmiten Jaana matkasi Helsingistä Mikon luokse Janakkalaan.

Vielä Maajussille morsiamen kuvausten loputtua Mikko oli täynnä rakkautta Jaanaa kohtaan.

– Kenenkään kanssa ei ole natsannut niin kuin nyt Jaanan kanssa. Ehkä en ole edes ollut valmis vastaanottamaan rakkautta tätä ennen. Nyt olen valmis vakiintumaan, Mikko sanoi tuolloin.

Maajussille morsiamen jälkeen Mikko sai oman sarjan nimeltään Pisnesmies Mikko, joka pyöri MTV Katsomossa.

Sarjassa Mikko kertoi ajatuksiaan arjen romantiikasta. 

– Romanttisia ovat pienet asiat, kuten se, että töistä tullessa menee ensimmäisenä halaamaan ja sanoo, että tykkää ja rakastaa. Ei se, että viet joka päivä kimpun ruusuja ja samppanjaa, vaan täytyy olla läsnä, hän pohti sarjassa.

Kesällä Mikko ei kuitenkaan halunnut puhua häistä tai kihloista.

– Katsotaan nyt ainakin syksyyn asti, jaksaako Jaana katsoa tätä kesää läpi, kun töitä tehdään oikein rajusti, hän pohti sarjassaan.

Kesän aikana parilla alkoi Mikon mukaan mennä parisuhteessa huonommin, eivätkä kemiat kohdanneet enää niin vahvasti. Asioita ei saatu selvitettyä ja pari päätyi eroon.

– Tämä oli kahden fiksun ihmisen keskustelun tulos, että ei kannata jatkaa yhdessä tästä eteenpäin. Jaana vei tavaransa pois viikonloppuna, Mikko kertoo MTV.fille.

Maajussi-romanssia käsiteltiin kesällä myös Pisnesmies Mikko -sarjassa. Katso jakso jutun upotuksesta MTV Katsomon kautta.

Lue myös:

    Uusimmat