Maajussi-Juha-Matti suorana – pohtii, tarvitseeko naisen laittautua: "Helpottaa, ettei kauppaa varten tarvitse tuntia valmistautua"

15:47
Ohjelmassa seurattavat maajussit esiteltiin 24.8. Katso videolta, ketkä ovat kauden maajussit!

Maajussi-Juha-Matti pohti kirjejakson aikana sitä, pitääkö hänen mielestään naisen laittautua.

Maajussille morsian -ohjelmassa käydään läpi jännittäviä aikoja, kun keväällä esitellyt kahdeksan maajussia pääsevät juontaja Vappu Pimiän avustuksella vihdoin käsiksi kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet.

35-vuotias maajussi-Juha-Matti on sitä mieltä, että kirjeitä olisi saanut tulla hieman enemmänkin, mutta mukavaa on, että niitä ylipäätään tuli. 

Kirjeen lisäksi Juha-Matti on saanut videotervehdyksen eräältä morsianehdokkaaltaan. Videolla nainen kertoo olevansa niin sanotusti "luonnonlapsi" eikä hän kertomansa mukaan pahemmin jaksa "itseään nykyään laitella". 

Juontaja Vappu Pimiä tiedusteleekin Juha-Matilta videon yhteydessä, mitä mieltä hän asiasta on: pitääkö naisen laitella itseään?

– Välillä. Se, että kauppaan pystyy lähtemään niin, ettei tarvitse esimerkiksi sitä varten tuntia valmistautua, helpottaa. Nopeat lähdötkin onnistuu, kotipaikkakuntansa yhdistystoiminnassa aktiivisesti mukana oleva Juha-Matti pohtii asiaa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja