Mainos

Maajussi-Aapeli kommentoi yhä vireillä olevaa avioeroaan MTV:lle: "Kiireessä paperiasioiden hoitaminen jäi"

Iltalehti uutisoi tiistaina, että yksi maanantaina esitellyistä maajusseista on yhä virallisesti naimisissa, vaikka avioero onkin viereillä. Maajussi-Aapeli kommentoi asiaa MTV.fille.

MTV julkisti maanantaina 12.3. uuden, jo järjestyksessään 11. kauden maajussit. Uusien jussien esittelyjakso nähtiin MTV3-kanavalla klo 20. 

Iltalehti uutisoi tiistaina, että yksi uuden kauden maajusseista on yhä keskellä avioeroprosessia. Lehti oli tavoittanut 31-vuotiaan Aapelin, joka kertoi hänen ja hänen ex-puolisonsa hakeneen eroa marraskuussa 2017.

Avioerossa on siis menossa kuuden kuukauden harkinta-aika. Oulun käräjäoikeuden mukaan Aapeli ja hänen ex-puolisonsa voivat hakea lopullista eroa toukokuun lopulla. 

Maajussi-Aapeli kommentoi asiaa MTV.fi:lle kertoen, että hänen ei ollut tarkoitus pimittää tietoa tuotannolta, mutta mies haluaa mennä omassa elämässään eteenpäin. Hän ja hänen entinen puolisonsa pohtivat avioeroa vuoden verran, ennen kuin pariskunta muutti erilleen toukokuussa 2017.

– Minulle erilleen muuttaminen tarkoitti jo eroa. Sen vuoksi kerroin tuotannollekin, että olen jo eronnut. Kiireessä paperiasioiden hoitaminen jäi, ja havahduimme molemmat asiaan vasta marraskuussa, jolloin jätimme hakemuksen yhdessä tuumin, Aapeli kertoo. 

Mies kertoo, että hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksivuotias poika, jota hän näkee säännöllisesti.

– Tällä hetkellä poika on noin puolet ajasta minulla ja puolet ex-vaimollani. Pojan vuoksi olemme yhteydessä exäni kanssa viikoittain ja tulemme hyvin toimeen. Kyllä minua vähän jännitti kertoa hänelle tästä maajussi-hankkeesta, mutta hän suhtautui siihen yllättävän hyvin, Aapeli kertoo. 

Vaikka ero on papereilla vasta tuore, on mies käynyt sen jo mielessään läpi ja kokeekin olevansa valmis uuteen suhteeseen.

– Haluan siirtyä elämässäni eteenpäin. En siis etsi mitään laastaria, vaan olen ohjelmassa mukana ihan tosissani, Aapeli vakuuttaa.

Esittelyjakson kokonaisuudessaan näet Katsomosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.