Maailmanmestari Elise Christie menetti kotinsa – OnlyFans muutti elämän

Entinen kaukalopikaluistelutähti Elise Christie menetti asuntonsa ja vajosi pohjalle huippu-uransa jälkeen. OnlyFansiin liittyminen palautti ilon hänen elämäänsä.

Tätä nykyä 33-vuotiaan Elise Christien kaukalopikaluistelu-ura oli menestyksekäs. Brittiurheilijan plakkariin kertyi kolme maailmanmestaruutta ja peräti kymmenen Euroopan mestaruutta. Olympiamitali jäi tosin haaveeksi.

Christie löi luistimensa naulaan joulukuussa 2021, kun hän ei päässyt nilkkavamman myötä Pekingin olympialaisiin 2022.

Christiellä oli taloudellisesti vaikeaa. Hän kipuili uudessa elämäntilanteessaan.

– Kun lopetin luistelun, olin syvissä vesissä. Olin menettänyt asuntoni ja tein tuolloin kolmea työtä, Christie kertoi Nottinghamshire Livelle.

Lentokentällä Christie työskenteli aamukolmesta kymmeneen. Siitä hän suuntasi suoraan toiseen työhön, ja niinä päivinä, kun hänellä ei ollut näitä hommia, hän työskenteli tarjoilijana. Christie nukkui autossaan.

Hän mietti, miten maailmanmestarista oli tullut ihminen, jolla "ei ollut mitään".

Pelastus

Kun Christielle lähetettiin Instagramissa kommentteja OnlyFansista, hän ajatteli, ettei eroottisesta sisällöstä tunnettu alusta olisi häntä varten.

Christie otti kuitenkin OnlyFansista enemmän selvää ja päätti liittyä sinne. Nyt hän on ollut OnlyFansissa puolisentoista vuotta ja vapautunut sen käytössä.

Christie huomauttaa, että OnlyFansia voi käyttää haluamallaan tavalla. Siellä ei ole pakko tehdä asioita, joita ei halua.

Negaviitisuudessa aiemmin vellonut Christie kokee OnlyFansin pelastaneen hänet.

– Voitin järjestelmän alaisena mitaleja, ja sitten minusta tuli henkilö, jolla ei ollut mitään. Minut vain pudotettiin ymmärtämään elämää. Se (OnlyFans) toi minut takaisin synkkyydestä, ja käytän sitä nyt positiivisesti.

"En olisi päässyt tähän ilman OnlyFansia"

Christie on saanut elämänsä hallintaan, hänen mielenterveytensä on kohentunut ja hän kouluttautuu nyt personal traineriksi. Puolen vuoden ikäisen lapsen äiti toivoo voivansa myöhemmin avata kuntosalin, jossa olisi tarjolla lastenhoitoa, jotta lasten vanhemmat voisivat huolehtia kunnostaan vaivattomammin.

Christie sanoo nauttivansa äitinä olemisesta. Hän haluaa perustaa yrityksen mutta aikoo silti jatkaa OnlyFansin käyttöä, koska se takaa hänen mukaansa vakaat ja luotettavat tulot.

– En olisi päässyt tähän ilman OnlyFansia, koska kolmen työn kanssa minulla ei ollut elämää. 

Lue myös:

    Uusimmat