Mainos

Maailman pisin mies sai mittatilausauton

Maailman pisin mies, ukrainalainen Leonid Stadnyk on saanut erityisesti hänelle suunnitellun auton. Auton istuin- ja moottoritilojen pitää olla erityisesti suunniteltuja, kun ajajan pituus on 2 metriä 59 senttiä.

Autoa oli luovuttamassa Ukrainan presidentti Viktor Jushtshenko. Kuvassa näkyy miesten kokoero.

Stadnyk on tuoreimman Guinessin ennätysten kirjan mukaan maailman pisin elossa oleva ihminen. Hän on koulutukseltaan eläinlääkäri, mutta ei enää kykene työhön, koska palellutti jalkansa talvella käveltyään sukkasillaan. Hänellä ei ollut varaa erikoisesti hänelle teetettyihin suuriin talvikenkiin.

Suuresta koosta on myös muuta haittaa kuin sopivien vaatteiden ja kenkien löytäminen: raajoja särkee usein, isokokoinen mies lyö päänsä oviaukkojen yläreunaan ja osa lapsista nauraa. Hän on tosin saanut paljon lahjoituksia ja tuttuja ympäri maailmaa sen jälkeen kun Guinessin ennätysten kirja valitsi hänet maailman pisimmäksi.

Hän hoitaa nykyään eläimiä kotitilallaan yhdessä äitinsä ja sisarensa kanssa ja toivoo löytävänsä vaimon, kuten maailman toiseksi pisin mies, kiinalainen Bao Xishun löysi viime vuonna.

Stadnyk alkoi kasvaa 14-vuotiaana aivoleikkauksen jälkeen - aivoleikkaus sai kasvuhormonin erityksen kiihtymään. Lääkäreiden mukaan vuonna 1971 syntynyt Stadnyk jatkaa yhä kasvuaan.

(MTV3-UANTU-APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.