Maailman erikoisimmat rakkaustarinat: Rakastuin esineeseen

Objektiseksuaalisuus tarkoittaa seksuaalisuuden muotoa, jossa ihminen rakastuu esineeseen. Nämä ihmiset rakastavat esineitä tai rakennuksia.

Objektiseksuaaleihin kuuluva voi rakastua melkein mihin tahansa. Nämä ihmiset ovat rakastuneet esineisiin tai rakennelmiin.

Rakkaus tyynyyn

Korealaismies meni naimisiin tyynyn kanssa. Lee Jin-gyu todellakin meni naimisiin tyynyn kanssa, joka oli kirjailtu miehen lempianimaatiohahmo Fate Testarossan mukaan.

Naimisiin Berliinin muurin kanssa

Ruotsalaisnainen Eija-Riitta Berliner-Mauer (omaa sukua Eklöf ) keksi nimityksen objektiseksuaalisuus mentyään naimisiin Berliinin muurin kanssa. Naisen mukaan kyseessä ei ole mikään uusi ilmiö.

– Itäisissä kulttuureissa ihmiset uskoivat, että esineillä on sielu. Se on täysin normaalia, Berliner-Mauer sanoo.

Objektiseksuaaleilla on oma yhteisönsä. Yhteisöön kuuluu useita satoja ihmisiä.

Häät Eiffel-tornin juurella

Erika La Tour Eiffel on entinen ilmavoimien sotilas, joka sanoo olleensa naimisissa Eiffel-tornin kanssa. Hän on ollut rakastunut myös jousipyssyyn ja miekkaan. Erika piti häät Eiffel-tornin kanssa vuonna 2007. Häävieraat todistivat, kun nainen vannoi ikuista rakkautta Eiffel-torniin. Rakkaus ei ole ollut ongelmaton.

– On suuri ongelma rakastaa turistikohdetta. Intiimiyden puute on aina läsnä, La Tour Eiffel kertoo.

Intohimoa rekan kanssa

Maria Griffin -niminen nainen ei pysty rakastaman miehiä, mutta rekkansa kanssa hän meni naimisiin ystävänpäivänä. Griffin on sanonut, että heidän seksielämänsä on upeaa.

Ikuista rakkautta vuoristoradan kanssa

Pennysylvialaisnainen Amy Wolfe on ollut rakastunut 1001 Nacths -nimiseen vuoristorataan yli 10 vuotta. Hän on ollut vuoristoradan kyydissä yli 3000 kertaa ja on ajatellut vaihtaa sukunimensä Weberiksi vuoristoradan valmistajan mukaan.

– Rakastan häntä niin kuin vaimot rakastavat miehiään ja tiedän että olemme yhdessä loppuelämämme. Rakastuin häneen ensisilmäyksellä niin seksuaalisesti kuin mentaalisestikin.

Wolfe ei kärsi mustasukkaisuudesta, vaikka muut pääsevätkin vuoristoradan kyytiin tuon tuosta. Wolf nukkuu rakkaansa kuva vierellään.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Olly, Ari Wasabi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja