Lukon mieheltä koskettava kirje mestaruuden jälkeen – "Eihän tässä ole välillä mitään järkeä"

2:04
Näin Lukko juhli mestaruutta heti loppusummerin jälkeen.

Rauman Lukon pitkäaikainen joukkueenjohtaja ja fysioterapeutti Mika Kuosmanen julkaisi koskettavan kirjeen seuransa voittaman jääkiekon Suomen mestaruuden jälkeen.

Lukko päihitti TPS:n tiistaina SM-liigan neljännessä finaalissa maalein 6–2 ja otti mestaruuden voitoin 3–1. Kahdettakymmenettä kauttaan Lukossa toiminut Mika Kuosmanen jakoi Twitterissä tämän jälkeen kirjeen, jossa hän kuvaili Lukon merkitystä itselleen ja muille sekä pohti urheilun suuruutta.

Kuosmanen kertoi Lukon olleen hänelle pienestä pitäen tärkeä. Hän sanoi kantaneensa rakkaan kotikaupunkinsa värejä ylpeydellä.

– "Urheilu on maailman tärkein turha asia", näinhän se on, eihän tässä ole välillä mitään järkeä, mutta pitääkö kaikessa ollakaan? Missään muussa asiassa ei ole eikä tule tällaisia tunnetason vaihteluja. Lukko on aiheuttanut raumalaisille lukemattomia kertoja pettymyksiä, jännitystä, tappioita, voittoja, itkuja, iloa, tunteita laidasta laitaan, aitoa yhteisöllisyyttä! Kuosmanen kirjoitti.

Kuosmanen korosti, että tänään on aihetta juhlaan ja kultamitali "on meille kaikille". Kuosmanen oli allekirjoittanut kirjeen sanoin "Mika Kuosmanen, Rauman Lukko, raumalainen".

Mestaruus oli Lukolle seurahistorian toinen. Ensimmäinen oli 58 vuoden takaa.

Katso Kuosmasen koko kirje alta.

1:11
Paljasta pintaa suihkulähteessä – näin Raumalla riehannuttiin Lukon mestaruudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja