Lukko survoi Kärpät yhä syvemmälle, Jukurit haki Lahdesta röyhkeän ryöstön – näin SM-liigassa pelattiin lauantaina

Lukko tekee 2-3 maalin ylivoimalla 1:16
Lukko ratkaisi vierasvoiton viimeisellä kympillä – Kärppien tuska kasvaa

Kärppien tuskantäyteinen alkukausi sai jatkoa kotiottelussa Lukkoa vastaan. Mikkelin Jukurit haki röyhkeän ryöstön Pelicansilta.

Rauman Lukko katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa Oulussa. 3–2-vierasvoitto on Lukolle kauden ensimmäinen täysi kolmen pisteen potti. Ottelu ratkesi päätöserän viimeisellä kymmenminuuttisella Brayden Burken ylivoimamaaliin.

Alavireisesti kauden avannut Kärpät hävisi nyt kolmannen ottelun peräkkäin. Joukkueen ainoa voitto on avauskierrokselta Sportia vastaan. Kärpät on sarjan viimeisenä. Se on ainoa joukkue, joka ei ole onnistunut ottamaan täyttä pistepottia kertaakaan.

Katso Lukon voittomaali pääkuvan videolta!

Mikkelin Jukurit oli todella "huonokäytöksinen" vieras Lahdessa. Heimo haki tyylipuhtaan 4–0-voiton. Ottelu ratkesi toisen erän lopussa, kun mikkeliläiset takoivat kolme maalia viiteen minuuttiin.

Jukurit tekee 0-4 maalin 1:04
Pelicans täysin köysissä kotikentällään! Tässä Jukurit tinttaa jo 4–0

Tappara oli pelipäällä Nokia Areenalla. Voimallisesti ovista tullut joukkue takoi avauserään 2–0-johtoaseman KalPaa vastaan. Ottelu oli maalirikas, joskin lopputulos muovautui lopulliseen muotoonsa vasta ottelun viimeisten minuuttien aikana. Nick Baptiste heitti kiekon jo tyhjiin 5–2-maalin merkiksi, mutta KalPa muovasi lukemat ottelun viimeisellä minuutilla tiiviimmiksi. Lopputulos hallitsevalle Suomen mestarille 5–4.

Tappara jatkaa ilman tappioita kärkikahinoissa. Ykköspaikka ei ole vielä saletti, sillä niin ikään sarjataulukon yläpäässä keikkuvat Ilves ja TPS pelaavat myöhemmin alkaneen ottelun.

Tappara tekee 2-0 maalin 1:02
Hervotonta herkuttelua! Tappara näyttävästi jo kahden maalin karkuun KalPaa vastaan