Lukijoiden ällöttävimmät löydökset: Hiiri mehupurkissa, lihaisa yllätys hernepussissa – lue!

Makuja-osio kertoi tiistaina porvoolaismiehen ällöttävästä löydöksestä riisipaketissa. Nyt Makuja-osion lukijat paljastavat, mitä kaikkea erityistä he ovat löytäneet ruoistaan.

Porvoolaismies järkyttyi perin pohjin tiistaina avattuaan tuoreen riisipaketin: pussin sisältä alkoi kuhista ulos satoja pieniä ötököitä.

Makuja-osio kysyikin juttuun liittyen lukijoilta, mitä kaikkea he ovat löytäneet elintarvikkeistaan. Selvisi, että riisihäröt eivät suinkaan ole ainoa ällötys, mitä ruoan mukana on koteihin kulkeutunut.

Keittiö karanteeniin riisihäröjen vuoksi

Monille lukijoille porvoolaismiehen löydös toi mieleen omat kauhukokemukset riisihäröistä

– Kyllä, juuri noita ihan samoja öttiäisiä tuli jonkin Aasiasta tulleen elintarvikepussin mukana. Hyi, oikein selkäpiitä alkoi kylmäämään, kun tuli noista kuvista mieleen oma taistelu kyseisiä eliöitä vastaan. Kesti kuukausia saada kaikki pois keittiöstä ja sen tarvikkeista, matto meni roskiin, kaikki astiat ja kulhot meni parvekkeelle talvikuukausiksi, myrkytettiin, pestiin desinfioitiin ja tietysti KAIKKI ruoka meni roskiin. Ei ikinä enää!!

– Parhaillaan on kyseisten ötököiden takia keittiön laatikot karanteenissa ja jatkuvan myrkytyksen alla. Hävittäminen taitaa kestää useita viikkoja. Todennäköisesti tulleet riisien mukana.

Hiiri mehupurkin pohjalla – kauppa ei uskonut

Riisihäröjen lisäksi lukijat ovat löytäneet elintarvikkeistaan muitakin epäilyttäviä otuksia.

– Pakastehernepussista löytyi lihaisa yllätys. Etana. Eipä maistunut herneet vähään aikaan.

– Olen löytänyt! Kerran viinirypäleiden seassa piileskeli jokin heinäsirkan näköinen ällötys. Oli kylläkin kuollut. Meni halut viinirypäleisiin pitkäksi aikaa. Samoin nektariinin kivestä kiipesi kerran esiin jokin musta, jolla oli pitkät sarvet. Hyi että! Siitä lähtien olen paloitellut nektariinin ennen syömistä.

– Taatelipaketissa oli muinoin pieniä mustia toukkia, enpä ole tatteleihin sen jälkeen koskenut ! Ja kerran söin lanttua, jonka sisältä löytyi mato ja sen pesue - toukka-asteella. Pääsinpä haukkaamaan puolet pesästä, ennen kuin huomasin.

– Veljeni mehupurkkiin jäi loppuun juomisen jälkeen kerran jotain vielä painoksi. Kurkattuamme mehupurkkiin sisään sieltä paljastui pieni hiiren raato. Kauppaketjun vastaus asiaan oli, että näin ei voi tapahtua. Eivät siis uskoneet valokuvia ja veljeni lähettämää hiirinäytettä.

Etuhammas hedelmäpurkissa

Elintarviketehtaissa tuotteisiin lipsahtaa silloin tällöin ylimääräisiä osia myös inhimillisten virheiden vuoksi.

– Kotimaisesta edam-juustoköntistä löytyi korvakoru. Yrttiteestä koppakuoriaisia. Kouluruuasta löytyi kans vaikka mitä, karvoista piilolinsseihin.

– Hedelmät ja vihannekset kasvavat maassa ja puissa. En jaksaisi itse hermostua, jos niissä joku öttiäinen olisi. Sellaisia kun luonnossa elää. Jogurtista löytämäni puutikku kylläkin kummastutti.

– 20 vuotta sitten hedelmäpurkista löytyi etuhammas

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja