Huippusiirto! Hradeckyn uusi seura selvillä – liittyy Pohjanpalon seurakaveriksi

Bundesligassa Eintracht Frankfurtissa viime kaudella sensaatiomaisesti esiintynyt Lukas Hradecky siirtyy ensi kaudeksi Bayer Leverkusenin riveihin.

Turun Palloseuran kasvatin sopimus Leverkusenin kanssa on voimassa kesäkuun 2023 loppuun saakka.  

Leverkusen kertoi Hradeckyn siirrosta keskiviikkona seuran virallisella Twitter-tilillä. Seura toivotti Lukaksen tervetulleeksi. 


Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtaja ja huikean uran jalkapalloammattilaisena pelannut Rudi Völler on tyytyväinen uuteen hankintaan.

- Olemme erittäin tyytyväisiä voidaksemme vahvistaa joukkuettamme erinomaisella maalivahdilla. Lukas Hradecky on loistava pelaaja, jolla on kansainvälistä kokemusta ja Frankfurtissa hänellä oli suuren johtajan asema. Hän näytti parastaan Saksan Cupin voitolla, ylisti Völler Leverkusenin virallisessa tiedotteessa.

Suomalaismaalivahti siirtyy Huuhkajista tutun Joel Pohjanpalon seurakaveriksi. Joukkueessa pelasi myös aikoinaan Liverpoolista tuttu legendaarinen suomalaispuolustaja Sami Hyypiä.

- Haluan jatkaa kehittymistä tällä tasolla ja olen varma, että voimme saavuttaa paljon Leverkusenissa lähivuosina, kertoo Hradecky Leveruksenin Twitter-päivityksessä. 

Hradecky torjui joukkueensa viime lauantaina Saksan Cupin voittoon, kun Frankfurt kaatoi saksalaisjätti Bayern Munchenin lukemin 3–1. 

Lue myös:

    Uusimmat