Löydä oma kulmakarvatyylisi: Vaalea luonnonlapsi

Suomalaiselle vaalealle kaunottarelle luonnonlapsen helppohoitoiset kulmat voivat olla oikea valinta. Lue, miten esimerkiksi Gwyneth Paltrow'n kaltainen vaaleaverikkö laittaa kulmansa!

Gwyneth Paltrow'n, Jennifer Anistonin ja Sarah Jessica Parkerin kaltaisilla vaaleilla kaunottarilla on usein luonnolliset kulmakarvat. Luonnollinen look ilman selvää muotoilua sopiikin hyvin naisille, jotka tavoittelevat laittamatonta ilmettä ja hitusta poikamaisuutta.

Luonnonlapsen kulmat eivät kaipaa kuin hitusen trimmausta ja siistimistä. Jos kulmiaan ei nypi itse, kannattaa kosmetologia pyytää jättämään niiden luonnollisen muodon koskemattomaksi ja siistiä vain irtokarvat.


Näin teet lookin: Siisti kulmat läpi vähintään joka toinen viikko. Harjaa siistiessäsi kulmat ensin alaspäin ja nypi pois karvat, jotka putoavat kulmien alalinjan alapuolelle. Tämän jälkeen harjaa kulmat takaisin ylös ja nypi kaikki, jotka ylittävät kulmien ylälinjan.

Älä hurahda näihin kulmiin, jos kulmasi ovat luonnostaan hyvin tummat. Tummien kulmien siisteinä, mutta luonnollisen näköisinä pitäminen on hankalampaa, koska karvat näkyvät helpommin.


Löydä oma kulmakarvatyylisi -juttu jatkuu! Jos et löytänyt omaa tyyliäsi Audrey-kulmista tai luonnonlapsen lookista, kannattaa lukea myös loput jutut!


Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja