Poliisi tutkii erityisen raakaa murhan yritystä Mynämäessä – teosta epäillyillä kolmekymppisillä miehillä ei ole minkäänlaista rikostaustaa

Lounais-Suomen poliisi tutkii epäiltyä murhan yritystä Mynämäessä. Kahden noin 30-vuotiaan miehen epäillään kohdistaneen uhriin erittäin vakavaa väkivaltaa. 

Poliisin mukaan epäilty väkivaltarikos tapahtui yksityisasunnossa Mynämäessä keskiviikkona 12. heinäkuuta. Henkirikoksen yritys tapahtui päiväsaikaan ja poliisi sai asiasta tiedon hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen kautta.

Poliisi kertoo tutkivansa tekoa murhan yrityksenä, koska rikoksessa on esitutkinnassa saadun tiedon mukaan käytetty erityisen raakaa ja julmaa väkivaltaa. 

Epäillyillä ei rikostaustaa

Murhan yrityksestä epäillään vuonna 1992 ja 1995 syntyneitä miehiä. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi molemmat miehet viikonloppuna todennäköisin syin teosta epäiltynä.

MTV Uutisten tietojen mukaan kummallakaan epäillyistä ei ole minkäänlaista aiempaa rikostaustaa. Toisen epäillyllä on taustallaan kolme pientä velkomusasiaa, joista on annettu aiemmin ratkaisu oikeudessa.

Rikoskomisario Valtteri Kemppi kommentoi MTV Uutisille, ettei tapauksesta koitunut vaaraa ulkopuolisille. Poliisi on tapahtuman yksityiskohdista vaitonainen.

– Tutkinta on niin alkuvaiheissa, etten lähde avaamaan tämän enempää yksityiskohtia, kommentoi tutkinnanjohtaja Kemppi.

Poliisi ei kommentoi sitä, tunsivatko osapuolet keskenään toisensa, mikä oli tekotapa tai mahdollinen motiivi.

Poliisi ei myöskään kerro tässä vaiheessa, kuka tapahtumista teki ilmoituksen hätäkeskukseen.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa. Poliisi ei tällä hetkellä tiedota enempää.

Juttua päivitetty 17. heinäkuuta kello 16.13 ja lisätty tutkinnanjohtajan kommentit ja tietoja epäiltyjen rikostaustasta.

 

Lue myös:

    Uusimmat