Lost-tähti MTV3.fi:lle: Sex Pistols auttoi eroon huumeista!

Lost-sarjan tähti Naveen Andrews, 39, puhui avoimesti Monte Carlon tv-festivaaleilla taistelustaan huumeita ja alkoholismia vastaan.

Brittinäyttelijä Naveen Andrewsin pelastukseksi vuosien viina- ja huumehelvetistä koitui yllättäen Sex Pistols -punk-yhtye!

– En koskaan kuunnellut itse bändiä, olin liian nuori sille. Kun sitten törmäsin eräillä illallisilla yhtyeen kitaristi Steve Jonesiin, olin todella sokeeraantunut, sillä luulin kaikkien bändin jäsenten jo kuolleen.

– Steve kertoi minulle kuinka hän pääsi kuiville ja vei minut ensi kertaa AA-kerhoon. Päätin, että jos kerran hänkin on pystynyt siihen, niin kyllä minäkin pystyn pääsemään kuiville, mies kertoi.

Nyt miehen ainoa pahe on tupakka ja röökitaukojen vuoksi mies olikin myöhässä useimmista haastatteluistaan festivaalien aikana.

Mies käytti heroniia ja viina sekaisin, ja kaiken aikaa, noin 15 vuoden ajan. Nyt hän on ollut täysin kuivilla jo viitisen vuotta.

Haluan ryppyisen naisen!

Sarjassa Sayid Jarrahia esittävä Naveen nauraa, että hänelle ei ole maailmanlaajuisesti suositun sarjan suosiosta ole ollut mitään hyötyä naismarkkinoilla. Eipä tuo nyt haitatakaan, sillä Naveen on viettänyt jo vuodesta 1998 asuen yhdessä itseään 21 vuotta vanhemman näyttelijä Barbara Hersheyn kanssa.

Tosin vuonna 2005 pari erosi hetkeksi ja Naveen sai lapsen toisen naisen kanssa.

Ja onpa mies aiemminkin pitänyt vanhemmista naisista: 16-vuotiaana poika rakastui matematiikan opettajaansa Geraldine Feakinsiin ja tämä synnytti Naveenille myös lapsen, Jaisalin, vuonna 1992.

– Vanhemmat naiset ovat kauniimpia kuin nuoret. Minä haluan nähdä naisessa luonnetta ja ryppyjä, mies tilittikin Esquire-lehdelle vuosi sitten.

Jaisal-poika asuu Englannissa, Naveen taas Havaijilla Lostin kuvausten aikaan ja muutoin Barbaran kanssa Los Angelesissa.

Olisi kiva saada rahaa työstä, ei istuskelusta

Intialaistaustaisella Naveenilla ei ole pikkurahan puutetta: hän tienaa 78 000 taalaa viikossa kuvausten aikaan.

– Joskus juonikuviot ovat sellaisia, että olen vain Havaijilla mutta en tee viikkoihin mitään. Ei minulla ole mitään sitä vastaan että rahaa virtaa, mutta olisi kivaa myös tehdä töitä palkkansa eteen, lyhyenläntä, vain 173-senttinen Naveen kommentoi.

Teksti Heli Kettunen, Monte Carlo

Lue myös:

    Uusimmat