Lola Odusogalle kävi onnettomuus treeneissä – edessä sairausloma: "Näin ne pelot toteutuvat"

Lola Odusoga kertoo kokemuksistaan missinä –"Reisiäni vahdittiin koko ajan" 6:15
Lola Odusoga kertoo kokemuksistaan missinä.

Ex-missi Lola Odusogalle kävi köpelösti.

Ex-missi, kauneus- ja viihdealan yrittäjä Lola Odusoga  kertoi kohtalokkaasta treenitunnista Instagramin julkaisussaan ja tarinat-osiossa 5. huhtikuuta. Tarinat-osion mukaan Odusoga oli lähdössä 2. huhtikuuta treenaamaan ja ensimmäisen kolmen minuutin aikana jalka petti alta. Treenit loppuivat lyhyeen ja Odusoga suuntasi lääkäriin.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näin ne pelot toteutuvat! En ole koskaan kävellyt kepeillä, eikä ole polville tapahtunut mitään vakavaa, mutta nyt! Olen siis aina pelännyt aivan hulluna sitä, että polvilleni tapahtuisi jotain, siis jopa vähän sairaalloisestikin. Ajattelin aina, että kivun lisäksi ehkä pyörryn ja oksennan ällötyksestä sitten jos/kun niin käy, koska voin fyysisesti pahoin jo kun frendi kertoo omista polviongelmistaan. No mutta, here we go! Päätin, että pääsette kaikki mukaan seuraamaan saikuttamistani oikein saikkupäiväkirjojen parissa, Odusoga kirjoitti jakamaansa julkaisuun.

Tarinoiden puolelta selviää, että Odusogalla on ollut sairausloma täsmälleen samaan aikaan myös viime vuonna. Hän kuvailee elämäänsä vitsiksi ja että kaikki tuntuu aprillilta.

Toisena sairauslomapäivänään Odusoga kertoi käyneensä magneettikuvauksessa. 5. huhtikuuta Odusoga sai tuomion jalastaan: eturistiside on poikki ja sisempi kierukka revennyt. Jää nähtäväksi, selviääkö hän ilman leikkausta.

Julkaisu on kerännyt valtaisan määrän tsemppaavia kommentteja.

– Tsemppiä nyt, kohtalotoveri, laulaja Laura Voutilainen kirjoitti.

Odusoga valittiin Miss Suomeksi ensimmäisenä tummaihoisena Suomessa vuonna 1996. 

Lue myös:

    Uusimmat