Yksi kuoli ja toinen loukkaantui nokkakolarissa Oripäässä – poliisi selvittää tapahtumien kulkua

Loimaalla vakava nokkakolari 0:36
Kaksi henkilöautoa ajoi nokkakolarin Myllykylän kohdalla Kantatie 41:llä Auran ja Huittisten välillä.

Iäkäs ihminen kuoli maanantaina kahden henkilöauton nokkakolarissa Oripäässä, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos STT:n mukaan. Toinen ihminen loukkaantui.

Poliisi kertoi STT:lle, että alustavan selvityksen perusteella kolaria edelsi ohitustilanne suoralla tieosuudella. Poliisi tutkii tapahtumien tarkempaa kulkua ja onnettomuuteen vaikuttaneita muita syitä.

Aiemmin kerrottiin, että tänään Oripäässä tapahtunut liikenneonnettomuus ei enää haittaa liikennettä. Tehtävä päättyi noin kello kolmelta iltapäivällä ja liikenne kulkee jälleen normaalisti. Pelastustoimet kestivät noin pari tuntia.

Oripäässä tapahtuneesta vakavasta liikenneonnettomuudesta kertoi Lounais-Suomen poliisilaitos Twitterissä. Kaksi henkilöautoa ajoi nokkakolarin Myllykylän kohdalla Kantatie 41:llä Auran ja Huittisten välillä. 

Päivystävä palomestari Eemu Hyvönen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että onnettomuudessa osallisina on ollut kaksi henkilöä. Paikalla on käynyt myös lääkintähelikopteri. 

Paikallaolija kertoi MTV Uutisille, että kyseessä on kahden henkilöauton nokkakolari. 

Poliisi kertoo STT:n mukaan, että loukkaantumisista ei vielä ole tietoa.

Juttua päivitetty 17.07.23 kello 16.15 kauttaaltaan STT:n lisätiedoilla siitä, että pelastustyöt ovat päättyneet ja liikenne kulkee jälleen normaalisti.

Juttua päivitetty 17.07.23 kello 17.51 tiedoilla siitä, että nokkakolarissa yksi kuoli ja toinen loukkaantui ja että millainen tilanne kolaria alustavan selvityksen perusteella edelsi.

 

Lue myös:

    Uusimmat