Lizzo tarkensi lausuntoaan – ei ole lopettamassa musiikkiuraansa

Poptähti Lizzon viimeviikkoinen julkistus lopettamisesta sai aikaan pohdinnat siitä, onko hän jättämässä koko musiikkialan taakseen ollessaan kyllästynyt ulkonäköönsä ja luonteeseensa kohdistuvaan kritiikkiin verkossa. 

Yhdysvaltalainen poptähti Lizzo, 35, eli Melissa Viviane Jefferson, kertoo Instagram-videollaan 2. huhtikuuta, ettei ole jättämässä musiikkiuraansa. 

Viime viikolla tähti kertoi lopettavansa ja olevansa kyllästynyt siihen, että hänen ulkonäköään ja luonnettaan ruoditaan verkossa. Tällöin alkoi spekulaatiot siitä, onko hän lopettamassa koko musiikkiuransa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uudella videollaan Lizzo on selvittänyt, että tarkoitti vain lopettavansa kaiken huomion antamisen negatiiviselle energialle. 

– Se, mistä en aio luopua, on elämäni ilo, joka on musiikin tekeminen, joka on yhteyden luominen ihmisiin, koska tiedän, etten ole yksin. En missään nimessä ole ainoa ihminen, joka kokee sitä negatiivista ääntä, joka tuntuu olevan positiivista äänekkäämpi, Lizzo sanoi videollaan.

Poptähti on rakentanut maineensa kehopositiivisuudelle, mutta viime vuonna hänen entiset tanssijansa nostivat kanteen, jossa tähteä syytettiin seksuaalisesta häirinnästä ja vihamielisen työympäristön luomisesta. Lizzo on kiistänyt kaikki syytökset.

Neljä Grammy-palkintoa voittanut artisti tunnetaan muun muassa kappaleistaan About Damn TimeTruth Hurts ja Juice.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat