Liverpoolin ja Roman kohtaamista edelsi ikävä välikohtaus – kannattaja kriittisessä tilassa

Tunnelmia Liverpoolin ja Roman kohtaamisesta 0:35

53-vuotias Liverpool-kannattaja on kriittisessä tilassa ennen tiistaina pelattua Liverpoolin ja Roman Mestarien liigan välierien ensimmäistä osaottelua sattuneen mellakoinnin seurauksena.

Tapahtuma sattui vain hetki ennen ottelun alkua Liverpoolin kotistadionin Anfieldin lähettyvillä. Tietojen mukaan kannattajaa lyötiin vyöllä, jonka jälkeen hän kaatui maahan. Hän sai tilanteessa päävammoja ja on hoidossa paikallisessa sairaalassa.

Kaksi Roman kannattajaa on pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä.

Liverpool julkaisi tiedotteen tapahtuman johdosta.

- Liverpool FC on järkyttynyt ja kauhistunut seuran kannattajaan kohdistuneesta hyökkäyksestä. Ajatuksemme ovat uhrin ja hänen perheensä luona. Tarjoamme heille täyden tuen, tiedotteessa kerrottiin.

Myös Euroopan jalkapalloliitto UEFA tuomitsi tapahtuman ja odottaa lopullista raporttia tapahtuneesta ennen kurinpidollisia toimia.

Poliisi oli kiristänyt turvatoimia ennen ottelua, sillä Liverpoolin kannattajat olivat heitelleet muun muassa lasipulloilla Manchester Cityn joukkuetta kuljettanutta linja-autoa ennen heidän välistä Mestarien liigan puolivälierien kohtaamista huhtikuun alussa.

Liverpool voitti Roman 5-2. Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan ensi keskiviikkona Roomassa. 

Lähde: Sky Sports

Lue myös:

    Uusimmat