Liverpool-pelaaja teki suuren lahjoituksen lastensairaalalle koronavirustaisteluun – nyt arvuutellaan, kuka oli kyseessä

Valioliiga-joukkue Liverpoolin pelaaja on tehnyt 25 000 punnan, noin 28 500 euron lahjoituksen liverpoolilaiselle Alder Heyn lastensairaalalle.

Lahjoitus tuli todella tarpeeseen, sillä sairaala on kolminkertaistanut tehohoitopaikkojensa määrän koronaviruskriisin takia. Sairaala on pyytänyt verkkosivuillaan lahjoituksia selvitäkseen potilaiden määrästä.

Sairaala julkaisi kiitoksensa lahjoituksesta Twitter-tilillään. Kirjoituksen mukaan lahjoituksen tehnyt pelaaja halusi pysyä nimettömänä.

– Olemme todella kiitollisia Liverpoolin pelaajalle, joka teki 25 000 euron lahjoituksen. Pelaaja haluaa pysytellä anonyymina, mutta koko henkilöstömme, potilaidemme ja heidän perheidensä puolesta, kiitos.

Twitter-käyttäjät alkoivat välittömästi arvuutella, kuka lahjoituksen tehnyt pelaaja on. Arvaukset osuivat muun muassa Jordan Hendersoniin, Sadio Maneen ja Mo Salahiin. Päällimmäinen viesti kuitenkin oli, että pelaajan teko oli upea.


Lue myös:

    Uusimmat