Live klo 14: Miten selvitä, kun oma lapsi kuolee henkirikoksen uhrina? Haastattelussa Jenna Lepomäen äiti ja kolmoismurhaaja "Late" Johansson

Miten voi selvitä, kun oma lapsi kuolee henkirikoksen uhrina? Espanjassa hämärissä olosuhteissa kuolleen Jenna Lepomäen äiti kohtasi tyttärensä tappajan ja kertoo, mitä kohtaaminen hänessä aiheutti. Kolmoismurhaaja Lauri "Late" Johansson puolestaan kertoo, miten hän itse elää tekojensa kanssa.

Jennan tappoi kaksi hänen kaveriaan, joiden luona hän oli Espanjassa. Jennan äiti kertoo nyt, mitä hän ajattelee tyttärensä surmaajista ja miten hän on selvinnyt eteenpäin elämässä.

Kolmoismurhaaja Lauri Late Johansson istui vankilassa elinkautistuomiota lähes 19 vuotta. Tänään hän kertoo, kuinka hän on sopeutunut yhteiskuntaan tuomion jälkeen ja onko hänelle annettu anteeksi. Anteeksiannosta puhumme myös Jennan äidin Stiina Hakkaraisen kanssa.

Kesksutelu käydään Liven lava goes Rikospaikka -ohjelmassa klo 14. Keskustelua voi seurata tietysti MTV Uutiset livestä ja sen voi katsoa myös jälkikäteen MTV Katsomosta, mistä löytyvät kaikki SuomiAreenan keskustelut.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja