Lisäpuhtia kuntoilijoille!

Oikeanlaisilla ravintolisillä varmistat riittävän vitamiinien, proteiinin ja kivennäisaineiden saannin. Kokeile Hankintatukun superfood-tuotteita lisäpuhdin saavuttamiseksi.

Spirulina

Spirulina on yksi maailman rikkaimmista ravintolähteistä. Se sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä luonnon vitaaliaineita ja siksi sitä voidaankin kutsua superfoodiksi. Spirulina sisältää runsaasti vitamiineja (mm. B1-, B2-, B6- ja B12, beetakaroteenia), mineraaleja (muun muassa fosforia, natriumia, magnesiumia, rautaa, kaliumia, sinkkiä ja mangaania), aminohappoja sekä proteiinia.

Monipuolisen koostumuksensa ansiosta spirulina on ihanteellinen ravintolisä erityisesti kasvissyöjille, kuntoilijoille tai epäsäännöllisesti ja yksipuolisesti aterioiville. Tunnettuna ruokahalun hillitsijänä spirulina soveltuu myös laihduttajille edistämään painonhallintaa ja auttamaan pysymään kunnossa dieetin aikana. Spirulina on monipuolinen ravintolisä myös urheilijoille ja kehonrakentajille. Tutkimusten mukaan spirulinan on todettu estävän virusten lisääntymistä ja vahvistavan immuunipuolustusjärjestelmää.

SPIRULINA DIET 100 - spirulinalevätabletti

* Sisältää 100 % spirulinamikrolevää, joka on kasvatettu kontrolloiduissa, puhtaissa olosuhteissa makeassa vedessä. Tällä tavoin kasvatettu spirulina ei sisällä havaittavia määriä esimerkiksi jodia.

* Annostus: 5 tablettia päivässä

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä

* Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

* Pakkauskoot: 115 tablettia tai 290 tablettia

Chlorella

Chlorella-viherlevä on yksisoluinen levä, joka sisältää erittäin paljon lehtivihreää eli klorofylliä sekä proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Siksi sitä voidaankin kutsua superfoodiksi. Chlorella-levä ravitsee, puhdistaa ja virkistää. Erityisesti maksa ja suolisto hyötyvät Chlorellasta, sillä se tukee maksan toimintaa ja edistää haitallisten aineiden poistumista kehosta. Chlorella on vahva luonnon antioksidantti, joka suojaa soluja ja edistää nuorekkuutta sekä tehostaa elimistön immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa. Chlorella sisältää erittäin monipuolisesti eri ravintoaineita, luonnon lehtivihreää (klorofylliä) ja vitaaliaineita. Chlorella sisältää muun muassa beetakaroteenia (A-vitamiinin esiastetta), B1-, B2-, B6-,C-, E- ja K-vitamiineja, sekä nikotiini-, pantoteeni- ja foolihappoa, klorofylliä sekä chlorella-kasvutekijää. Lisäksi siinä on paljon mineraaleja, hivenaineita ja proteiinia.

CHLOREMAX-chlorellatabletti

* Hankintatukun Chloremax-valmiste täydentää ruokavaliota luonnollisella tavalla ja sopii etenkin laihduttajille, paastoajille, urheilijoille ja kuntoilijoille. Valmiste on hyväksi kaikille, jotka tarvitsevat lisäpuhtia.

* Annostus: 3 - 5 tablettia päivässä.

* Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton ravintolisä

* Pakkaus: 290 tablettia

Merilevä

Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään. Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle ja sitä voidaankin kutsua superfoodiksi. Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi säätelee aineenvaihdunnan tasoa.

KELPAMAX -merilevätabletti

* Merilevä on yksi arvokkaimmista ja monipuolisimmista luonnon ravintolähteistä

* Annostus: 1 tabletti päivässä, 1 tabletti sisältää 150 μg jodia.

* Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton ravintolisä

* Pakkaus: 160 tablettia

* Ei suositella henkilöille, joilla on tai on ollut kilpirauhassairaus. Ei lapsille eikä raskauden aikana.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja