Mainos

Lipposet hullaantuivat Kuopion asuntomessuihin

Entinen pääministeripari Paavo ja Päivi Lipponen ihastuivat messualueen maisemiin ja kauniisiin yksityiskohtiin. – Ei tästä enää asuminen parane, Paavo Lipponen totesi.

Lipposet eivät ole asuntomessuilla ensimmäistä kertaa, sillä kansanedustaja Päivi Lipponen on käynyt asuntomessuilla lapsesta saakka ja Paavo Lipposen mukaan häneltä on jäänyt vain yhdet messut väliin vuosien saatossa.

– Näille messuille saapuessa ensimmäisenä huomio kohdistui upeaan maisemaan. Tämä Kuopion messualue on rakennettu ympäristöä kunnioittaen parhaalle mahdolliselle paikalle lähelle keskustaa järven rannalle. Ei tästä enää asuminen parane, totesi Lipponen.

Messuvieraina olivat myös Paavon ja Päivin 10- ja 11-vuotiaat tyttäret Emilia ja Sofia, sekä perheen Onni-koira.

– Lapset tykkäsivät kun ulkona oli paljuja ja heidän mielestään myös pihakeittiö oli kiva. Hyvin kauniita keittiöitä oli myös paljon. Kyllä näissä kodeissa on sellaista elämisen laatua, Päivi Lipponen ihasteli.

Lipposen mukaan myös Energiatehokkuus on Kuopion messuilla hyvin esillä.

– Kuopion edistyksellinen ja ennakkoluuloton kehitys ympäristö- ja energia-asioissa näkyy täällä ja messut myös vetävät huomion näihin asioihin, Lipponen sanoi.

Mitä mieltä muut julkkikset ovat Kuopion asuntomessuista?

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.