Liperin moottorikelkkaonnettomuutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä kuolemantuottamuksena – yksi pidätetty

Poliisi tutkii eilen perjantaina Liperissä tapahtunutta moottorikelkkaonnettomuutta törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Turmassa oli osallisena kaksi miestä, joista toinen menehtyi saamiinsa vammoihin. 

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan turmassa osallisena olleet miehet ovat 30–40-vuotiaita. Tutkinta moottorikelkkaturman syystä on yhä käynnissä ja tapahtumienkulusta ei tällä hetkellä anneta tietoa julkisuuteen. 

Tapausta tutkitaan kuitenkin rikosnimikkeillä törkeä rattijuopumus ja törkeä kuolemantuottamus. Esitutkinnan aikana on tarkoitus selvittää esimerkiksi se, kumpi miehistä kuljetti tapahtumahetkellä moottorikelkkaa. Poliisi on pidättänyt toisen osallisena olleen miehen. 

Poliisi pyytää henkilöitä, joilla on tietoa tai havaintoja tapahtumasta, ottamaan yhteyttä Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.