Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo vastakkain! Tässä ovat Mestarien liigan alkavan kauden lohkot

Saksalaisjätti Bayern München aloittaa jalkapallon miesten Mestarien liigan ykköstilansa puolustamisen A-lohkossa, jossa ovat lisäksi Atletico Madrid, Salzburg ja Lokomotiv Moskova.

Mestarien liigan lohkot arvottiin torstaina Genevessä Sveitsissä. Lohkovaiheen avauskierros pelataan 20.–21. lokakuuta. Otteluohjelma on määrä julkistaa perjantaina.

B-lohkossa pelaavat Real Madrid, Shahtar Donetsk, Milanon Inter ja Borussia Mönchengladbach. C-lohkossa ovat Porto, Manchester City, Olympiakos ja Marseille. D-lohkon joukkueet ovat Liverpool, Ajax, Atalanta ja Midtjylland.

E-lohkossa pelaavat Sevilla, Chelsea, Krasnodar ja Rennes. F-lohkossa ovat Zenit, Borussia Dortmund, Lazio ja Club Brugge. G-lohkoa tähdittävät Juventus, Barcelona, Kiovan Dinamo ja Ferencvaros. H-lohkon muodostavat PSG, Manchester United, Leipzig sekä Istanbul Basaksehir.

Lohkovaiheessa nähtäneen kahden jalkapallomaailman suurimman tähden eli Barcelonan Lionel Messin ja Juventuksen Cristiano Ronaldon kohtaaminen.

Myös H-lohko vaikuttaa ennakkoon todella kovalta, kun sieltä löytyvät viime kauden finalisti PSG ja välieräryhmä Leipzig sekä suurseura Manchester United.

Bayernille lohkovaihe ei ole pelkkää läpsyttelyä.Atletico on hyvin rutinoitunut ja meritoitunut ryhmä eurokentillä. Salzburg oli viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa ja sijoittui lohkossaan kolmanneksi. Kaudella 2017–2018 se eteni Eurooppa-liigassa välieriin saakka.

– Mielenkiintoinen lohko. En ole koskaan pelannut Salzburgia ja Lokomotiv Moskovaa vastaan. Mestarien liigan hallitsevana voittajana on automaattisesti paineiden alla lohkovaiheessa, Bayern-tähti Thomas Müller sanoi seuran Twitter-tilillä.

Sotkeeko korona kautta?

Koronaviruspandemia vaikutti voimakkaasti päättyneeseen Mestarien liigan kauteen, joka saatiin pakettiin vasta 23. elokuuta. Koronan takia puolivälierät ja välierät pelattiin poikkeuksellisesti yksiosaisina ja Lissabonissa.Matkustusrajoitusten ja karanteenisääntöjen takia on mahdollista, että korona vaikuttaa suuresti myös tähän kauteen, vaikka ottelut on määrä pelata joukkueiden kotikentillä.

Lue myös:

    Uusimmat