Lindsey Vonnin bikinikuvat aiheuttivat voimakkaita reaktioita – alppilegenda avasi suunsa: ”Se on pelottavampaa kuin uskoisi”

Alppilegenda Lindsey Vonn juhlisti hiljattain 36-vuotissyntymäpäiväänsä. Kauteen 2018–2019 upean uransa lopettanut yhdysvaltalainen julkaisi lomareissultaan runsaasti kuvia, joista osa aiheutti monenlaisia reaktioita.

 Vonn, jolla on Instagramissa noin kaksi miljoonaa seuraajaa, päätti kirjoittaa saamastaan palautteesta.

 – Olen viime aikoina julkaissut aika monta uimapukukuvaa. Se on pelottavampaa kuin uskoisi. Jopa urheilijalle tulee säälimättömiä kommentteja ja juttuja mediaan, joissa revitään vartaloni kappaleiksi. Myönnän sen joskus sattuvan, aloitti Vonn.

 – Olen normaali ihminen, ja joskus olen veltto, vatsani menee makkaralle, selluliittia näkyy takapuolessani tai uimapuvun yläosa ei ole täydellisesti… Mutta muistakaa aina, että vartaloni on auttanut minua saavuttamaan uskomattomia asioita elämässäni ja olen ylpeä vahvuudestani. En ole kokoa nolla, ja se sopii minulle. Voin luvata teille kaikille, etten koskaan käsittele kuviani jälkikäteen. Voin ylpeänä sanoa, etten ole koskaan käynyt plastikkakirurgilla. Olen 100-prosenttisen luonnollinen ja 100-prosenttisesti Lindsey.

– Haluan sanoa kaikille teille, jotka tunnette epävarmuutta ulkonäöstänne tai ette pidä siitä, että pysykää vahvoina, terveinä ja rakastakaa itseänne siitä huolimatta, mitä vihaajat sanovat. Erityinen kiitos kaikille teille, jotka olette olleet positiivisia ja kannustavia… Pidetään kehopositiivisuuden kulttuuria yllä! päätti jenkkilegenda.

Katso Vonnin julkaisu tästä linkistä. Julkaisun oikealla puolella olevaa nuolta painamalla näkee lisää kuvia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja