Lindsay Lohan vaatii lähestymiskieltoa

Näyttelijätär Lindsay Lohan vaatii paparazzeille lähestymiskieltoa, jotta voisi ajaa rauhassa ja tuntea olonsa turvalliseksi.

Näyttelijätär Lindsay Lohan hakee lähestymiskieltoa paparazzeille. Huumeriippuvuudesta kärsivä Lohan toivoo, että paparazzit eivät seuraisi häntä joka kerta, kun hän käynnistää autonsa.

Vuonna 2007 Lohan ajoi autolla päihteiden vaikutuksen alaisena ja pidätettiin. Tähti menetti tuolloin ajo-oikeuden, mutta juorusivusto TMZ:n mukaan hän on saanut ajokorttinsa nyt takaisin.

Lohanin hoitolaitos kuitenkin päätti, että tähden ajaminen on liian riskialtista paparazzien takia. Sen vuoksi Lohan hakee nyt oikeudelta päätöstä saada ajaa rauhassa ilman kuvaajia kannoillaan.

Huhujen mukaan Lohan lähetti asianajajalleen valokuvia häntä seuranneista paparazzeista, mutta vielä ei ole selvää, onko lähestymiskielto mahdollinen ratkaisu.

24-vuotias tähti sai luvan jättää Betty Ford Center -hoitolaitoksen kiitospäivänä, mutta hän palaa takaisin tammikuun alussa.

– Hän haluaa saada omaa tilaa ja tuntea olevansa taas vapaa, vaikka tietääkin, että se on vain tilapäistä, lähde toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja