Lihaskimppu Hugh Jackman ei treenaisi, ellei olisi pakko

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman, 42, kertoo, ettei luultavasti treenaisi itseään lihaskimpuksi ilman elokuvarooleja, jotka sitä vaativat.

42-vuotias lihaksikkaasta, naisten katseita keräävästä vartalostaan tunnettu aussinäyttelijä Hugh Jackman paljastaa Men's Fitness -lehden haastattelussa, ettei nauti treenaamisesta. Jackman kertoo myös, ettei luultavasti treenaisi elleivät esimerkiksi Wolverine-supersankarin kaltaiset roolit pakottaisi häntä kasvattamaan lihasmassaa. Jackman nähdään myös uudessa tulevaisuuteen sijoittuvassa Real Steel -elokuvassa lihaksikkaana nyrkkeilysankarina.

– En edes oikeastaan nauti treenaamisesta. Joidenkin mielestä se on addiktoivaa, muttei minun. Jos minulle ei maksettaisi siitä tai minulla ei olisi Wolverinen kaltaisia rooleja, olisin ruumiinrakenteeltani varmaankin vain pitkä ja hoikka, mies kertoo.

– Viimeisten kolmen tai neljän vuoden aikana rooleihin valmistautumisesta on tullut vaikeampaa. Minun täytyy tarkkailla syömistäni ja treenata entistä kovemmin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähteet: Huffington Post, Men's Fitness

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja