Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin taistelu jatkuu nyt toisaalla – Hamiltonilta moukkamaista toimintaa?

1:59
Video: Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin välillä kuohui, kun kaksikko ajoi samaan aikaan Mercedeksellä.

Lewis Hamilton ja Nico Rosberg kävivät takavuosina kovia keskinäisiä mestaruustaisteluita formula ykkösissä. Vaikka Rosberg lopetti kuskiuransa vuoden 2016 F1-mestaruutensa jälkeen, hänen ja Hamiltonin väliset mittelöt ovat tehneet nyt paluun.

Hamilton ja Rosberg ovat nimittäin tallipomoja uudessa täysin sähköisillä kilpa-autoilla ajettavassa Extreme E -mestaruussarjassa.

Rosberg X Racing juhli viime viikonloppuna voittoa sarjan avauskisassa Saudi-Arabiassa kuskikaksikolla Johan Kristoffersson ja Molly Taylor. Sarjassa saa pisteitä myös aika-ajotuloksista, ja kisassa kolmanneksi sijoittuneen Hamiltonin X44-tiimin Sébastien Loeb sekä Cristina Gutiérrez ovat sarjan pisteissä toisina voitettuaan avausaika-ajot.

Rosberg X Racingin Kristoffersson ja Taylor ovat kärjessä 35 pisteessä – Hamiltonin X44-tallin Loeb ja Gutiérrez seuraavat viiden pinnan päässä.

Rosberg sai F1i.comin mukaan Extreme E:n avauskisan voiton jälkeen paljon onnitteluviestejä, mutta formula ykkösissä kisaamista jatkavalta Hamiltonilta moista ei tullut. 

– Ei, mutta hän luultavasti olisi ottanut yhteyttä, jos hänellä olisi minun numeroni, Rosberg tuumi.

Sopii tosin esittää kriittinen huomio, että seitsenkertainen F1-mestari Hamilton olisi varmasti halutessaan Rosbergin numeron saanut ja onnittelut voisi jakaa myös sosiaalisen median välityksellä.

– On kuitenkin siistiä, että kisaamme nyt toisiamme vastaan tallipomoina ja olemme ensimmäisellä ja toisella sijalla mestaruussarjassa. On hauskaa, että kaksintaistelu jatkuu nyt täällä, Rosberg sanoi.

Sarjan toinen kilpailuviikonloppu on ohjelmassa 29.–30. toukokuuta Senegalissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja