Lewis Hamilton tuhahtaa kohupotkuista – "Näin Red Bull toimii"

Lewis Hamilton tuhahti Red Bullin toiminnasta sen annettua kohauttaneet potkut AlphaTaurilla F1-tulokaskauttaan ajaneelle Nyck de Vriesille.

Alankomaalainen de Vries ajoi kymmenessä GP:ssä, kunnes Red Bull näytti hänelle ovea. Tulosta Red Bullin sisartalli AlphaTaurin ajokissa ei tullut, vaan de Vries sijoittui parhaimmillaan F1-osakilpailussa 12:nneksi.

Kun Mercedes-tähti Lewis Hamiltonilta tiedusteltiin, oliko päätös kesken kauden annetuista potkuista epäreilu, britti tarjosi suoran vastauksen.

– Kyllä. Näin Red Bull sen tekee. Sanoisin, että näin Red Bull toimii, tiimiä vastaan kovia taistoja F1-urallaan käynyt seitsenkertainen maailmanmestari paukutti.

De Vriesin tilalle pääsi Red Bullin reservikuljettajana aiemmin tänä vuonna toiminut australialaiskonkari Daniel Ricciardo. Hamiltonia tämä ei yllättänyt.

– Hän on ollut läsnä kaikissa kuljettajien kokouksissa, vaikka hän ei ole ajanut. Se on hyvin harvinaista; et näe reservikuljettajaa usein kuskien kokouksissa.

28-vuotiaalle de Vriesille Hamilton tarjoili kohteliaita sanoja.

– Hän on lahjakas nuori mies ja myös mukava kaveri, joten uskon, että hänellä on vielä valoisa tulevaisuus edessään ja hänelle tulee paljon erinomaisia mahdollisuuksia.

Lue myös:

    Uusimmat