Valtteri Bottas pettyi yhteen hetkeen Suzukan GP:ssä: "Sen jälkeen oltiin kaikkien takana"

Valtteri Bottas oli Suzukan GP:ssä vasta 14:s vaikka taisteli pitkään pistesijasta.

Kisa keskeytettiin ensimmäisellä kierroksella, jonka jälkeen vuorossa oli uusintastartti. Suomalainen oli hereillä molemmilla kerroilla.

Minun mielestäni lähdöt olivat ihan hyviä. Toisessa lähdössä jäin vähän Mercedeksen taakse. Sillä jäi rengas lukkoon toisessa mutkassa ja (minulla) meni vähän momentum, Bottas kertasi kisan alkua Viaplayn lähetyksessä.

Lähtöjen jälkeen Bottas paranteli asemiaan. Hän pysähtyi jo seitsemännellä kierroksella ja onnistui aikaisella varikkopysähdyksellä parantamaan sijoitustaan pykälällä. Sen jälkeen suomalainen pisti pystyyn kunnon ohitusruletin, kun hän nosti sijoitustaan aina pistesijan tuntumaan. 

Toinen varikkopysähdys koitui kuitenkin suomalaisen turmioksi.

– Olisi pitänyt olla pisteillä. Tokassa stopissa kesti vähän liian kauan ja sen jälkeen oltiin kaikkien takana taas, Bottas harmitteli. Loppukisa meni oikeastaan Magnussenin takana, eikä millään päässyt ohi.

Pysähdyksen aikana Bottas valahti 11:nneltä sijalta 15:nneksi. Vaikka hän pystyi kuittaamaan pari sijaa sen jälkeen, ei hän päässyt Haas-kuljettaja Kevin Magnussenista enää ohi kovasta yrityksestä huolimatta.

– Loppukisa meni oikeastaan Magnussenin takana, eikä millään päässyt ohi, Bottas manasi.

 

Lue myös:

    Uusimmat