Lewis Hamilton lähetti viestin Tyson Furylle – sanat F1-tähden onnitteluissa nostattivat kulmakarvoja

8:03
Katso videolta Tulosruudun raportti Robert Heleniuksen ottelusta sekä Tyson Furyn ja Deontay Wilderin kohtaamisesta.

Mercedeksen tähtikuljettaja Lewis Hamilton lähetti onnittelut MM-titteliottelunsa voittaneelle nyrkkeilijätähti Tyson Furylle. F1-mestarin sanavalinnat herättivät kuitenkin huomiota.

Raskaan sarjan nyrkkeilyässä Tyson Fury puolusti WBC-liiton MM-vyötään menestyksekkäästi viime lauantaina, kun hän tyrmäsi Deontay Wilderin ottelun 11. erässä.

Hieno voitto ei jäänyt huomioimatta muiden lajien supertähdiltä. Furyn maanmies Lewis Hamiltonkin lähetti nyrkkeilijälle onnittelut.

– Et voi kieltää Furya. Hän on päihittänyt kaikki vastoinkäymiset pysyäkseen huipulla, Hamilton kirjoittaa Instagram-tilillään.

Hamilton piilotti viestiinsä myös pienen kuitin Furyn aikaisemmasta toiminnasta, mikä herätti hieman kummastusta.

– On hän sitten sanonut minusta mitä tahansa, kunnioitan suuresti sitä työtä, sitoutumista ja uhrausta, mitä ykkösenä oleminen vaatii, Hamilton napauttaa.

F1-tähden piikki juontaa juurensa Furyn kesäisiin kommentteihin, kun nyrkkeilyässä kritisoi Hamiltonia siitä, ettei tämä maksa juurikaan veroja Iso-Britanniassa.

– Toisin kuin Lewis Hamilton, minä asun ja maksan veroja, jotka nousivat viime vuonna yhdeksään miljoonaan euroon, Fury totesi kesällä Daily Mailin haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja