Mainos

Leonardo DiCaprio: Hollywood tuhoaa avioliittoja

Elokuvatähti uskoo, että Hollywood erotti näyttelijä Kate Winsletin ja ohjaaja Sam Mendesin.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on kertonut Reveal-lehdelle, että epäilee Revolutionary Road -elokuvan kuvausten aiheuttaneen Kate Winsletin ja ohjaaja Sam Mendesin avioeron.

Kun Winslet kuvasi seksikohtauksia DiCaprion kanssa, elokuvan ohjannut Mendes ei ollut moksiskaan. Tämä sai Winsletin epäilemään avioliittoaan.

– Hän oli hyvin huolissaan siitä, ettei hänen miehensä ollut yhtään kiusaantunut siitä, että vaimo pelehtii toisen miehen kanssa hänen silmiensä edessä. Sanoin Katelle, että tämä on vain näyttelemistä, mutta hän toisteli kuinka outoa se oli, DiCaprio kertoi haastattelussa.

Viimeinen niitti oli, kun Mendes alkoi antaa vaimolleen neuvoja siitä, miten hänen tulisi harrastaa seksiä vastanäyttelijänsä kanssa.

– Kate oli kauhuissaan, koska hänen piti harrastaa seksiä parhaan kaverinsa eli minun kanssa, kun hänen miehensä ohjasi. Minua se ei häirinnyt lainkaan, koska se on osa näyttelijän työtä, DiCaprio sanoi.

Winslet ja Mendes erosivat maaliskuussa oltuaan naimisissa melkein seitsemän vuotta. Lähipiiristä on kerrottu, että avioeroon vaikutti myös pariskunnan erilaiset työskentelytavat. Kun Mendes olisi halunnut työpäivän jälkeen vaihtaa vapaalle, Winslet halusi analysoida roolisuoritustaan. Myös parin tiivis yhdessä olo oli rasite suhteelle. He olivat yhdessä sekä vapaa-aikana että töissä.

– Kate rakasti vaimona oloa. Joidenkin ihmisten kuuluu olla naimisissa ja luulen, että hän on yksi heistä. Hollywood ja elokuvabisnes kuitenkin tuhoavat avioliittoja, DiCaprio pohti.

Nähtäväksi jää miten näyttelijä itse tulee toimimaan kun löytää elämänsä naisen. Nyt komistuksen huhutaan seurustelevan jälleen on/off-tyttöystävänsä, malli Bar Refaelin kanssa.

Lue koko juttu:


MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde. FemaleFirst

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.