Lenita Airisto tekee uuden aluevaltauksen

Entinen Suomen Neito Lenita Airisto valloittaa kirjamarkkinat nyt digitaalisessa muodossa.

Lenita Airisto julkaisee tällä viikolla kolme tietokirjaansa digijulkaisuina. Airisto on tyytyväinen internetin tarjoamiin mahdollisuuksiin muuttaa kirjallisuus visuaalisemmaksi kokemukseksi.

– Seuraava askel on tehdä multimediaa. Nyt olen jo kuvittanut nämä kirjat ja niihin on tullut väriä, Airisto kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Airiston digitaalisesti julkaistavat teokset käsittelevät tasa-arvoa, ikääntymistä ja erilaisia kulttuureja. Airiston mukaan verkkojulkaisut saattavat olla perinteisiä kirjoja miellyttävämpi kokemus.

– Ensinnäkin siinä saa enemmän valoa ja fonttikoon voi säätää itse. Minulla voi olla vaikka kymmenen kirjaa mukanani yhden laitteen avulla.

Vaikka Airisto on innoissaan digitaalisista julkaisuista, ei hän usko perinteisen kirjan häviävän markkinoilta vielä pitkään aikaan.

– Kyllä paperikirja säilyy aina. Nyt on myös uusi sukupolvi, joka on tottunut, että kaikki saadaan sähköisesti. Digijulkaisu antaa kirjalle uuden ulottuvuuden. Ihmiset haluavat elämyksiä kuvina. Siksi meillä on myös 3D.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja