Leijoniin NHL-jackpot? Stanley Cup -finaaleihin vuosi sitten edennyt "suomalaisjoukkue" jäi ulos pudotuspeleistä

Samalla kun Nashville Predators varmisti jääkiekon NHL:ssä keskisen divisioonan viimeisen pudotuspelipaikan, varmistui Dallas Starsin jääminen playoffien ulkopuolelle. Tähtipaidassa pelaa iso nippu suomalaisia, ja spekulaatiot kohdistuvat nyt heidän osaltaan jääkiekon MM-kisoihin.

Nashville päihitti suomalaisten johdolla keskisen divisioonan kärkijoukkue Carolina Hurricanesin 3–1, mikä sinetöi Predatorsin pääsyn pudotuspeleihin divisioonan neljänneltä sijalta. Neljän pisteen päässä oleva Dallas Stars ei voi enää nousta Nashvillen edelle, kun sillä on runkosarjassa kaksi ottelua ja Nashvillella yksi peli jäljellä.

Vaikka joukkueet päätyisivät tasapisteisiin, Nashville etenisi pudotuspeleihin. Viime kaudella Stanley Cup -finaaleissa pelanneelle Dallasille tämä on iso pettymys.

Herää kuitenkin kysymys, päätyisikö ainakin osa Dallasin suomalaisrykelmästä Latvian Riiassa pelattaviin MM-kisoihin jahtaamaan kaudelle parempaa päätöstä. Starsia edustavat Roope Hintz, Joel Kiviranta, Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Sami Vatanen.

Leijonilla olisi takuulla käyttöä moisen kaliiberin NHL-pelimiehille, kun MM-turnaus tahkotaan 21. toukokuuta – 6. kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja