Leijonien tulevalle vastustajalle huonoja uutisia

Tanskan TV2 kertoo, että maan miesten jääkiekkomaajoukkueen puolustajan Oliver Lauridsenin ja maalivahti Fredrik Dichowin MM-turnaus on ohitse. Tanska kohtaa Leijonat tiistaina lohkovaiheen päätöspelissä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Lauridsen ja Dichow olevat molemmat loukkaantuneita, joten he matkustavat kotiin. Kaksikon paikkaajiksi ovat tulossa maalivahti William Rörth ja Mikkelin Jukureita edustava puolustaja Oliver Larsen. TV2:n mukaan asia on käsittelyssä kansainvälisellä jääkiekkoliitolla IIHF:llä ja se on viimeistä silausta vailla. 

Dichow kärsi aivotärähdyksen ottelussa Yhdysvaltoja vastaan joutui siirtymään sivuun avauserän jälkeen. Lauridsen puolestaan kärsii nivusvammasta. Lauridsen on tuttu suomalaisyleisölle Jokerien paidasta ja ensi kaudella hän edustaa TPS:ää. 

Lauridsen joutui jättämään myös viime vuoden MM-leirin kesken olkapäävamman takia. Suomi ja Tanska kohtaavat toisensa tiistaina kello 20.20. Tanskalla on sitä ennen edessään ottelu Ruotsia vastaan. Kaikki MM-kisojen ottelut ovat katsottavissa C Moren kanavilta.


Lue myös:

    Uusimmat