Leijonat-mestari: Jatkosopimus

Oliwer Kaski koppiin – saa mailasta ikävästi kaulaansa 0:17
Oliwer Kaski sai MM-kisoissa mailasta ikävästi kaulaansa.

Puolustaja Oliwer Kaski on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Ruotsin jääkiekkoliiga SHL:ssä pelaavan HV71:n kanssa.

Kaski on edustanut HV71:tä joulukuusta 2022 eteenpäin. Viime kaudella suomalaispuolustaja takoi 39 SHL:n runkosarjaotteluun 20 (8+12) tehopistettä. 28-vuotias pelimies pelasi sesongin lopuksi MM-kisoissa, joissa hän tilastoi kahdeksaan otteluun viisi syöttöpinnaa.

HV71:n general manager Chris Abbott suitsutti Kasken hyökkäyksellisten avujen olevan joukkueelle todella tärkeässä osassa. Hän kehaisi samassa yhteydessä suomalaisen ylivoimaosaamista.

– Hän päätti viime kauden uskomattoman hyvin sekä HV71:ssä että Suomen maajoukkueessa, ja on ollut selvää, että hän haluaa jatkaa meillä. Hän tietää paljon sekä seurasta että kaupungista, ja olemme iloisia, että hän päätti jatkaa HV71:ssä, Abbott kommentoi tiedotteessa.

HV71 joutui viime kaudella putoamiskarsintoihin, mutta Kaski itse kertoi sanoneensa jo hyvissä ajoin, että hän haluaisi jatkaa seurassa.

– Meillä on takanamme kaksi kovaa vuotta, mutta fanien tuki on ollut mahtavaa, ja siksi sitä haluaa pelata HV71:ssä. Nyt aiomme kääntää suunnan ja toivon myötävaikuttavani siihen, että meillä on parempi kausi ja pääsemme pudotuspeleihin. HV-fanit ansaitsevat sen, Kaski virkkoi.

Kaski on vuoden 2019 maailmanmestari.

Lue myös:

    Uusimmat