Mainos

Lehti: Sami Kapasen luksustaloon moderni turvajärjestelmä

SM-liigajoukkue KalPan omistaja ja pelaaja Sami Kapanen kertoo Iltalehdessä, että hänen perhettään on häiriköity.

Kapanen rakennuttaa kotikaupunkiinsa Kuopioon Kallaveden rannalle hulppean, lähes 600-neliöisen hirsilinnan. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa heti pakkasten lauhduttua.

Katso minkälaisia omakotitaloja Kuopion seudulla on myynnissä Jokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Hirsihuvilaan oli alun perin tarkoitus rakentaa myös torni, mutta suunnitelmasta luovuttiin, koska tällöin olisi jouduttu rakentamaan myös väestönsuoja.

Kapanen kertoo lehdessä panostavansa erityisesti talon turvallisuuteen. Syykin on selvä, sillä Kapasen vielä pelatessa NHL:ssä hänen perheensä joutui häiriköinnin kohteeksi. Kapanen sanoo joutuneensa turvautumaan poliisin apuun epämääräisten soittojen ja häiriköinnin takia.

– Asennutan modernin turvajärjestelmän talooni. Meillä on vielä 80 kiloa painava Newfoundlandin karvainen vartijakin talossa.

– Kotiimme tuli soittoja, ja auto seurasi taloamme. Myös Petra-vaimoani seurattiin ostoskeskuksessa. Otin yhteyttä NHL:n sisällä toimivaan yhdistykseen, joka otti puolestamme poliisiin yhteyttä. Asiat järjestyivät. Elämä Suomessakin on muuttunut ja muuttuu yhä.

Kaikkiaan talossa on 11 huonetta. Alakerrasta löytyy muun muassa suuri poreallas, saunaosasto, takkahuone ja pelisali lapsille. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat keittiö ja olohuone. Tähän kerrokseen rakennetaan myös kotiteatteri. Makuuhuoneet löytyvät kolmannesta kerroksesta.

Löydä oma unelmakotisi Jokakoti.fi-palvelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.