Lehti: Lionel Messi ei jäänyt surkuttelemaan Barcelona-sopimuksen kariutumista – onko tässä supertähden tuleva seura?

Barcelona jysäytti uutispommin torstai-iltana, kun se ilmoitti seuran ja tähtipelaaja Lionel Messin teiden eroavan. The Athleticin mukaan Messi käänsi kuitenkin nopeasti katseensa eteenpäin.

Barcelonan lyhyen tiedotteen mukaan osapuolet olivat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta, mutta sen tekeminen oli mahdotonta ”taloudellisten ja rakenteellisten esteiden vuoksi”. Ratkaisun taustalla ovat La Ligan taloudellisten sääntöjen seuralle asettamat rajoitteet.

Espanjalaisen SPORT-sivuston mukaan Barcelonan ilmoitus yllätti Messin täydellisesti. Messi oli saapunut keskiviikkona lomaltaan Barcelonaan viimeistelemään sopimusta, mutta sai torstaina tiedon siitä, ettei seura voikaan allekirjoittaa sitä. SPORTin mukaan Messi oli ”syvästi onneton” sopimuksen kariuduttua, mutta The Athletic tietää kertoa hyökkääjän kääntäneen katseensa nopeasti eteenpäin.

Julkaisu kertoo Messin ottaneen jo torstai-iltana yhteyttä pariisilaisen PSG:n argentiinalaiseen manageriin Mauricio Pochettinoon. PSG:n on jo aiemmin arveltu olevan yksi Messin tulevaisuuden vaihtoehdoista Manchester Cityn ohella.

Lue myös:

    Uusimmat