Lehti: Harri Olli ajautui humalaiseen baaritappeluun kihlattunsa kanssa

Mäkihyppääjä Harri Olli tappeli kihlattunsa kanssa kesken ravintolaillan, kertoo Ilta-Sanomat.

Alkoholinkäytöllään aikaisemminkin vaikeuksiin joutunut mäkihyppääjä Harri Olli sekoili jälleen humalassa. Mies oli viikonloppuna viettämässä iltaa lahtelaisessa ravintolassa kaveriporukkansa kanssa, kun Ollin ja hänen kihlattunsa sukset menivät ristiin. Lehden tietojen mukaan rajun riidan aikana muun muassa lyötiin juomalasilla.

– Siihen en ota kantaa kumpi löi, koska olen kuullut parikin eri versiota tarinasta, Harri Ollin valmentaja Kimmo Kykkänen kommentoi lehdelle.

Kykkäsen mukaan Harri Olli on myöntänyt tappelun, mutta korostaa, että riita on jo sovittu. Kykkänen myöntää, että Harri Ollin viimeisimpien sekoilujen jälkeen alkanut raittiuskausi on ohi, mutta ei usko sen vaikuttavan mäkihyppyuraan.

Välikohtaus ei olisi maajoukkueen kannalta voinut osua huonompaan aikaan, sillä mäkikausi on juuri alkamaisillaan.

Maajoukkueen päävalmentaja Janne Väätäiselle Harri Ollin uusin tempaus tuli yllätyksenä. Väätäinen pitää tapausta erittäin valitettavana myös joukkueen kannalta.

– No ei tietenkään ole iloinen uutinen. Jos kaveri voittaisi lotossa, se olisi hieman mukavampaa kuulla. En tiedä yhtään, miten tähän pitäisi suhtautua. Mutta pitää muistaa, että tässä on kyse Harrin siviiliasioita, joilla ei sinänsä pitäisi olla mitään tekemistä maajoukkueen kanssa.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat