Lehti: Barcelonassa alkamassa suursiivous – tähtikaksikkoa savustetaan ulos palkanleikkauksilla?

FC Barcelona on pitämässä kiinni vain viidestä nykypelaajastaan aloittaessaan rankasti sukeltaneen joukkueensa uudistamisen, uutisoi espanjalaislehti Mundo Deportivo. Luis Suarezista ja Jordi Albasta ollaan hankkiutumassa eroon tarvittaessa kovin ottein.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Mestarien liigan välierät:
Leipzig–PSG tiistaina klo 21.55 C More Sport 1:llä
Bayern München–Lyon keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Mestarien liigan loppuottelu:
sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lehden mukaan Barcelona suunnittelee yhä tulevaisuutta tähtihyökkääjänsä Lionel Messin varaan, vaikka tämän jatko seurassa on ollut kriisikauden aikana vahvasti vaakalaudalla.

Messin lisäksi seuran suunnitelmissa ovat enää vain maalivahti Marc-Andre ter Stegen, keskikenttäpelaajat Riqui Puig ja Frankie de Jong sekä hyökkääjä Ansu Fati. Muiden kohdalla katalonialaisseura on valmis käymään kauppaa.

Radiokanava Cadena Ser puolestaan väittää, että uruguaylaishyökkääjä Luis Suarez, keskikenttämies Ivan Rakitic sekä laitapuolustaja Jordi Alba ovat ne pelaajat, joista Barcelona haluaa eroon vielä ennen seuraavan kauden alkua.

FC Barcelonan odotetaan nimittävät Ronald Koemanin uudeksi managerikseen lähipäivinä. Hollantilaisen ja urheilujohtaja Eric Abidalin tehtäväksi on tulossa suursiivous, jossa käytetään tarvittaessa kovia otteita. Cadena Serin mukaan muun muassa Suarezia ja Albaa savustetaan ulos mahdollisten palkanleikkausten avulla.

Lue myös:

    Uusimmat