LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian suuttuivat kihlaushuhusta

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian eivät ole mielissään huhusta, jonka mukaan he ovat menneet kihloihin.

LeAnn Rimes on vastannut väitteeseen, jonka mukaan hän on kihlautunut poikaystävänsä, näyttelijä Eddie Cibrianin kanssa. 27-vuotias kantrilaulajatar katkaisi huhuilta siivet Twitter-palvelussa.

– Eddie ja minä olemme onnellisia ja rakastuneita. Odotamme päivää, jolloin voimme jakaa iloisen asian kanssanne. Toivomme voivamme kuitenkin nauttia siitä yksityisesti ja jakaa sen ensin perheidemme ja ystäviemme kanssa ennen kuin koko muu maailman tietää.

Rimes lopetti viestinsä kiitoksiin kaikille heitä tukeneille ihailijoille.

– Kiitos kaikille ihanille faneilleni ennenaikaisista onnitteluista, mutta Eddie ja minä emme voineet antaa perättömän huhun elää enää kauempaa, hän kirjoitti.

Pari on kuitenkin ymmärrettävästi turhautunut ja vihainen siitä, että moni muu media raportoi väärän tiedon.

– Olen saanut tarpeekseni E! Newsin valheellisesta raportoinnista. Tästä virheellisestä artikkelista, vain näkee miten epäluotettavia heidän lähteensä ovat. Silti he rakentavat koko artikkelin heidän sanojensa ympärille, Rimesin toisessa Twitter-viestissä luki myöhemmin.

Kihlausuutisen alunperin julkaissut E! News pysyy kuitenkin tarinansa takana ja väittää, että Cibrian, 37, on vain suuttunut, sillä ei ehtinyt myydä juttua lehdille ennen kuin se vuoti julkisuuteen.

Rimes ja Cibrian tapasivat Northern Lights -elokuvan kuvauksissa viime vuonna. Pariskunta aiheutti suuren kohun suhteellaan, sillä aloittaessaan seurustelun molemmat olivat vielä tahoillaan naimisissa.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage

Lähde: Digitalspy, Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja